| Kosuchin a întrebat:

Sooo...credinciosii(crestini) nici nu vor sa auda ca stra-stra-stra-stra-bunicii lor au fost maimute, am observat ca ii deranjeaza la culme si unii raspund("Du-te sa te inchini la zoo atunci..."), dar le convine sa auda ca stra-stra-stra- in fine, stramosii lor erau de fapt frati intre ei si ca ei (credinciosii) provin din incest.
Oare asta nu ii face un pic...kinky >:"?

21 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Daca este asa cum credeti voi, ca maimuta s-a transformat in om de ce nu se mai transforma si astazi? Impotriva Bibliei s-au luptat de-a lungul istoriei multi vrajmasi ai lui Dumnezeu dar Ea a ramas in picioare pentru ca este Puterea lui Dumnezeu, si nimeni si nimic nu va avea biruinta asupra ei.Nebunul zice in inima lui nu este Dumnezeu.

| Vizitiul a răspuns:

Chiar si asa, jignim animalele cand spunem ca provenim din ele.
Daca se presupune ca avem un singur tata-Dumnezeu, si aceeasi mama-Terra, nu tot frati suntemlaughing? Glumesc, cum glumesc si crestinii.

HepHap
| HepHap a răspuns:

Da Vinci aka. Darwin, sectia Apocalipsa si extrase din subcultura de internet. La sistemul de valori de pe TPU, e clar, Lucass merita fundita.

| Alphawolf a răspuns:

Sunt doar niste dorinte copilaresti, fantastice. Sooo...ei nu pot accepta ca, toate drumurile duc la maimuta. Mai bine isi pateaza ratiunea decat sa fie loviti in orgoliu.

| NoChanceForUs a răspuns:

Când l-am întrebat pe profu` de religie acu` un an despre asta mi-a spus: „Asta e o taină a bisericii!"

| DorelSudoru a răspuns:

laughingBiblia si multe din povestioarele astea sunt incurcate si unele fara sens...laughing
Tu vrei sa crezi ca te tragi din maimulte? E ca si eu la fel
+ca mai e si faza cand la inceputul lumii apare deja o crimalaughing
Mie imi suna a film.

| carpediem a răspuns:

Fantastic. Mai Lucas daca i-l negi pe Darwin, negi propiul adn, preferand manipularea maselor cu ajutorul hartoagelor. Daca nu existau oameni de stiinta ca Darwin sa descopere tratamente de maladii, de ex. rabia de catre L. Pasteur, ca sa nu mai vorbim de ciuma, in baza lui God, omenirea ar fi disparut cu tot cu biblie. Bineinteles ar fi ajuns in rai mai aproape de God. Caci s-a facut voia lui. Adica cand nu exista nici o explicatie... domne' asa a vrut God. Si fara Edinsson te-ai fi uitat acum la monitor cu lumanarea. Si daca tot i-l ti in brate atat, de ce cand esti bolnav te duci la doctor, si nu la popa? Si oricum e o blasfemie sa-l denigrezi tu pe Darwin, de Darwin au auzit macar cateva zeci de milioane de oameni! De tine cine a auzit!? Noi de pe TPU si cativa vecini, colegi, rude. Nasterea ta nu a influentat universul cu nimic, iar moartea ta nici macar. Nici macar n-ai deschis vreodata o carte de genetica, sa te uimeasca faptul ca ai aceiasi acizi nucleici cu o rama, doar ordinea e alta. Fanatici religiosi si inchizitori, care au distrus eminentele speciei, care au dat foc oamenilor destepti( "si totusi se invarte" iti pare cunoscut? Aaaa stai ca tu sti in latina - E pur si muove...Cei ca tine l-au batut in cuie si pe singurul crestin care a existat vreodata, Jesus. Imi este greata ca locuiesc involuntar pe aceiasi planeta cu oameni ca tine.

| Kosuchin explică:

@lucass poate nu stii, dar Darwin nu era singurul care a "formulat" teoria evolutionista..., asa ca nu ma impresionezi deloc =P

| Andrei7520152 a răspuns:

Nici eu nu le inteleg indignarea. majoritatea oamenilor au o intelegere MUULLTT prea simplista a ceea ce inseamna evolutie; si imi pare rau, dar unii sufera de prostie crancena; Lucass. vorbim despre "DARWIN" nu despre 'da vinci'. ar fi foarte placut ca acei oameni care contrazic teoria evolutiei sa cunoasca macar rudimentele teoriei pe care o neaga cu atata frenezie. dar inteleg, cu litire si cu din astea. e greu tongue

| dexro a răspuns:

Crestinii sufera de complexul nobilimii. Ei se vor a crede fii divinitatii se trag din divinitate la origine sunt perfecti. Din pacate realitatea este alta noi tindem spre divinitate nu ne nastem din ea, intr-un mod poetico-optimist pot spune ca Dumnezeu urmeaza sa se nasca

| Laminin a răspuns:

Hei!
Eu sunt creata de Dumnezeu, nu am evoluat din maimuta. Dumnezeu m-a creat dupa chipul si asemanarea Lui. happy
Gbu :]

| ταξιδιώτης a răspuns:

Ar trebuii sa exterminam maimutele pentru a nu ne face concurenta (in 60 de mil de ani evoluau ele cat de cat, dar se pare ca tot la stadiul ala a ramas) si nici teoria cu Adam si Eva nu e verosimila.

| yfgsdufsdhfgyfrhwer a răspuns:

Macar noi provenim DOAR din incest, dar voi si din maimute si din incest(mama-maimuta a ta sunt sigura ca te-a facut cu tatal ei sau frate`su sau unchiu sau bunicu...

| youtube2011_7096 a răspuns:

Lucass, il confunzi pe Darwin cu Da Vinci. Daca faci asta, atunci ce valoare sa mai aiba raspunsul tau pentru userii TPU?

| Ichigo a răspuns:

Ma din cate vad eu religia lucrurile stau asa Dumnezeu e acea forta care a creat Big-Bang-ul, a facut ca sistemul solar sa se produca, a facut ca omul sa derive din maimuta.nu s-a intamplat cum zice in biblie adica in 7 zile, ci pe parcursul a milioane de ani. Nu neg existenta lui D-nzeu dar biblia prea il intruchipeaza ca un zeu...el doar a creat legile fizice universale si dupa vointa luii le-a manipulat intru a creea tot ce vezi... asa va da provenim poate din maimute sau adam si eva. bilbia ofera adam si eva ca varianta ca maimue nu e prea ortodox.dar eu cred ca din maimute ne tragem din cauza teoriei evolutiei care e 100% adevarata, dar ne tragem din maimute numai pentru ca Dumnezeu a facut acest lucru posibil

| Ichigo a răspuns:

Lol ba lucas nu exista dovezi ca ne tragem din maimuta aoleo mai baga un discovery ceva ca esti in urma. avem 99% ADN-ul inrudite cu ele...plus ca primii oameni aveau constitutia ciudata cu capuri asemanatoare maimutelor dar diferite cam ca al oamenilor dar totusi inca nu se formasera total.si inca o dovada tot ce e pe Pamant vine din evolutie. speciile de animale s-au adaptat din pesti la orice conditie de pe terra.si alte chestii din astea pe care nu le pot detalia si scrie pentru ca ar fi prea lung

| sndjulian a răspuns:

Ai dreptate, cred in incestlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu uitam de sarpe, care atarna in copac si cocheta cu Eva, e si putina zoofilie la mijlochee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maimutele nu practica incestul? nu ma deranjeaza sa cred ca prima maimuta a fost adam, si a doua eva.asa ca pentru a se inmulti,infiderent ce erau, ca erau oameni sau maimute trebuiau sa se f.ta.ca inmultirea in vitro nu o cunosteau decat extracteristii, sau asa zisii zei.problema e...ce fruct era ala interzisul? ca maimutele papa banane.noi oamenii de toate, iar legenda spune ca era gutuie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint de acord si cu incestul(sint dus cu capul rau de tot)dar sint de acord si cu maimutele(excelez la ischibitii prin copaci).

| iulianlica a răspuns:

Da e posibil.chiar si eu care sunt,, crestin ortodox" am unele nelamuriri cu acest aspect, treaba e foarte discutabila aici. dar asa ne-am nascut, nu prea mai putem schimba ceva chiar de ne schimban religia tot nu rezolvam mai nimic.ori cum RELIGIA a apus demult, nu se mai i-a in serios mai nimic.Ai tu vreo idee?