Păi...
1. Să ajung ceva în viaţă, adică să am un loc de muncă care să-mi placă şi să fie şi bine plătit, cât de cât...să nu fiu o legumă
2. Să am o familie: un soţ care să mă iubească aşa cum sunt şi copii şi să fim fericiţi, să facem totul împreună
Cam asta ar fi mai important, acum nu o să fiu ca ceilalţi şi să zic că vreau un laptop şi o maşină de lux , că până la urmă nu asta e important în viaţă...
1. Să ajung la concertul System of a down.
2.Să fumez marijuana.
3.Să mă mut într-o casă într-un loc pustiu ori singură ori cu un/o amic/ă.
4.Să știu să când bine la un instrument.
5.Să proiectez o casă în stilul gotic care chiar să fie construită.
Nu mai bine ai cauta mijloace de "remediere".Iti dai seama ce merite ai avea daca ai reusi sa transformi tiganii? Vina nu e a lor, ci a noastra ca nu gasim solutii pentru a gasi solutii(nu moartea) pentru ai remedia.Suntem foarte prosti!
Hmmm, sa vedem
- sa am atatia bani cat sa nu am ce face cu ei
- sa fac un credincios sa devina ateu
- sa invat sa cant la chitara
- sa ma autoeduc cat de bine pot( pentru ca educarea vine din noi, nu din scoli)
-nu m-ar deranja sa ajung la conducerea tarii asteia
S-au și împăcat între timp, și se zvonește că o să vină la OST fest anul ăsta.
Foarte tare! Adevarul e ca nu am mai avut timp sa vad ce au mai facut, dar e bine ca am aflat Deci am ce sa fac in iunie.
Ne vedem concert atunci
1.Sa conduc o masina, fara preferinte :]], asta daca mai apuc sa iau carnetul:]]
2.In ultima seara sa stau la TV cu punga de pufuleti in mana, uitandu'ma la un film horror.
3.Sa ii spun bunicii ca nu imi place cum gateste x_X, fara sa imi fie frica ca ma pune sa imi fac singura de mancare:[
4.Sa ii reamintesc lu' BFF cat de desteapta e si lu' iubb' cat de mult tin la el
5. Daca deja ma gandesc la moarte...:]]
1) sa te fac pe tine sa nu mai pui intrebari stupide
2)sa iti inchid gura
3)sa termin facultatea
4)sa am un servici
5)sa reusesc tot ce am spus mai sus
Uite primele 2 dorinte nu o sa ti se indeplineasca
stelyii întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: