| RAY a întrebat:

Stadiul numit apatie, asta e un ideal filozofic sau un iad?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Pai da, se zice ca apatia e un simptom mai grav al depresiei, in apatie nici trist nu mai esti, esti indiferent, deci nu mai esti depresiv. Iei la misto din nepasare.
Bine, sa fie constanta si sa dureze mult, nu asa ca mai trece.

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

E o risipire a vietii.

| RAY explică (pentru ania):

Dar și Iisus era apatic,nu ii pasa de nimic din jurul lui,lui ii pasa doar de viata de apoi, nu avea nimic material, nu familie,copii, stătea în pustiu, nu îți vizita nici mama, era cinic, creștinismul a împrăștiat cinismul, apatia fata de materialism, dar când au apărut religie sa bazat pe banii

| Mosotti a răspuns:

E simptom depresi apatia.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Intrebarea are ca caracter filozofic

Adică nu ma simt trist sau depresiv, simt ca sunt mort emoțional si iau totul la misto

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru RAY):

La fel happy!

Bănuiesc ca cam asta e și starea de spirit a unui iluminat,faza proasta este ca sunt indiferent și fata de mine,dacă eram fata de alți nu îmi pasa,în plus eu sunt cu filozofia absurdului,între nilhism și absurd, deși nilhismul e și o doctrina apoloptica religios, plus tara asta, plin de clovi, idioți

| RAY explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Poate lipsa iubiri sau dezamăgiri, anexitate, depresie

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru RAY):

Primele 2 in cazul meu! Anxietate nu am ca nu prea imi mai pasa de ce cred oamenii, iar in depresie nici nu am cand sa cad la cate am pe cap la momentul asta!

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Evident ca esti indiferent si fata de tine, ca aia e apatie, daca erai doar fata de altii nu era nici o apatie, e indiferenta generala, asta e apatia.

Pai evident ca la lipsa iubirii, dezamagiri care au dat depresie si anxietate avand si o vulnerabilitate genetica catre asta.

| RAY explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

La fel si eu

Pai da, se zice ca apatia e un simptom mai grav al depresiei, in apatie nici trist nu mai esti, esti indiferent, deci nu mai esti depresiv. Iei la misto din nepasare.
Bine, sa fie constanta si sa dureze mult, nu asa ca mai trece.

Întrebări similare