Ce spui tu, generalizezi cam mult inseamna ca ti s-a intamplat asta, si ti-a ramas fixata ideea,ma rog, o relatie necesita cooperare, daca ambele persoane se inteleg bine, totul va merge perfect, atractia fizica, adica gen=> wai cum e aia/ala, apare prima data, dupa o intalnire 2, 3, o descoperi, nu frumusetea e totul, nici pe departe, unii/unele se remarca prin felul lor DRAGUT de a fi, adica atrag atentia, altii prin gandire, gesturi, mod de gandire, difera si de fiecare persoane cum reactioneaza! Conteaza si ce consideri tu relevant prima data la un baiat! Eu unu astept la o fata sa fie intelegatoare, adica sa aiba in primul rand incredere in mine, daca zic ca ies cu baieti intr-o seara o bere, undeva, doar eu cu BAIETII, sa aiba incredere in mine, si sa nu ma zapaceasca! oricum increderea ia timp pana se capata intr-o relatie dar daca exista comunicare si intelegere, RECIPROCA totul va fi bine. funda? daca vrei sa vb mai multe, da-mi add pe mess
As avea ceva dubii dar daca ii cunosc colectivul de fete, go go go have fun si ne vdm a doua zi de ce nu? adica iesim impreuna, iesim cu prieteni ok...dar cum ea vrea sa aiba o seara doar cu fetele, cu prietene ei, e dreptul ei, nu o sa ii spun eu NU, sau sa o jignesc in nici un caz, daca exista incredere si comunicare, vorbim, intelegem despre ce e vorba! se poate, trebuie timp si rabdare am trecut prin asa ceva, stiu ce zic
Pentru mine intelegatoare inseamna sa nu creada ca, daca nu vorbesc o zi cu ea sau nu ne intalnim si-i zic ca am treaba sau o problema, sunt cu alta sau mai stiu eu ce
Pai probabil vor sa spuna ca acea fata sa-i inteleaga,sa poata discuta cu ea despre anumite probleme[ce se poate discuta], sa nu`i zapaceasca, daca au nevoie sa fie singuri, sa-i lase singuri, nu sa se supere, ca vor sa scape de ea sau sa inteleaga gresit. Cam la asta cred ca se refera
iKaiju întreabă: