| Florennce a întrebat:

Stati putin ca nu inteleg ceva. thinking Cand un baiat este intrebat : cum ar trebui sa fie fata ideala? Ei raspund : Pai sa fie frumoasa ( se multumesc si cu draguta ), sa nu fie urata ( sperietoare de ciori, nici nu se mai pune la socotealahee hee ). sa fie desteapta ( nu in orice caz ), de treaba. si ajungem la partea aia cu : "Intelegatoare"! Pai stati putin, in privinta celorlalte va mai inteleg ca na. nici noi poate nu ne dorim sperietori de ciori, prosti sau urati, dar "intelegatoare " ce inseamna? Adica voi sa faceti ce vreti si ea sa zica : Lasa ca se intampla si la case mai mari? Sau cum?
Bine, intr-adevar. O relatie necesita cooperare, adevar, dragoste, etc. Dar definiti-mi si mie cuvantul "intelegatoare " care e introdus in contextul asta. Multumesc!happy

5 răspunsuri:
| raph2010 a răspuns:

Ce spui tu, generalizezi cam multtongue inseamna ca ti s-a intamplat asta, si ti-a ramas fixata ideea,ma rog, o relatie necesita cooperare, daca ambele persoane se inteleg bine, totul va merge perfect, atractia fizica, adica gen=> wai cum e aia/ala, apare prima data, dupa o intalnire 2, 3, o descoperi, nu frumusetea e totul, nici pe departe, unii/unele se remarca prin felul lor DRAGUT de a fi, adica atrag atentia, altii prin gandire, gesturi, mod de gandire, difera si de fiecare persoane cum reactioneaza! Conteaza si ce consideri tu relevant prima data la un baiat! Eu unu astept la o fata sa fie intelegatoare, adica sa aiba in primul rand incredere in mine, daca zic ca ies cu baieti intr-o seara o bere, undeva, doar eu cu BAIETII, sa aiba incredere in mine, si sa nu ma zapaceasca! oricum increderea ia timp pana se capata intr-o relatietongue dar daca exista comunicare si intelegere, RECIPROCAhappy totul va fi bine. funda? tongue daca vrei sa vb mai multe, da-mi add pe mess

| Florennce explică (pentru raph2010):

Si daca fata vrea intr-o seara sa iasa in oras cu fetele, doar ea cu FETELE. Cam ce ai spune? Nu-mi spune ca n-ai avea nimic impotriva, pentru ca nu te cred.

| raph2010 a răspuns (pentru Florennce):

As avea ceva dubiitongue dar daca ii cunosc colectivul de fete, go go gohappy have fun si ne vdm a doua zibig grin de ce nu? adica iesim impreuna, iesim cu prieteni ok...dar cum ea vrea sa aiba o seara doar cu fetele, cu prietene ei, e dreptul ei, nu o sa ii spun eu NU, sau sa o jignesc in nici un caz, daca exista incredere si comunicare, vorbim, intelegem despre ce e vorba! se poate, trebuie timp si rabdarewinking am trecut prin asa ceva, stiu ce zicwinking

| eugenl a răspuns:

Pentru mine intelegatoare inseamna sa nu creada ca, daca nu vorbesc o zi cu ea sau nu ne intalnim si-i zic ca am treaba sau o problema, sunt cu alta sau mai stiu eu ce

| iShadowz a răspuns:

Pai probabil vor sa spuna ca acea fata sa-i inteleaga,sa poata discuta cu ea despre anumite probleme[ce se poate discuta], sa nu`i zapaceasca, daca au nevoie sa fie singuri, sa-i lase singuri, nu sa se supere, ca vor sa scape de ea sau sa inteleaga gresit. Cam la asta cred ca se refera happy