Da, stiam. au bombardat un anumit crater din emisfera sudica, pentru a verifica daca gasesc sute de tone de gheata, cum cred ca se gaseste acolo. astfel, se confirma si afirmatia indienilor, care au zis saptamanile astea ca au descoperit apa pe luna
Ca să găsească apă, Luna propulsând un proiectil de 2, 3 tone într-un crater de pe unicul satelit natural al Terrei.
Nu stiam, mersi pentru informatie, si eu care am iesit azi pe la 11 pe afara si era si luna pe cer, si imi ziceam in gand "mama ce tare e luna, e frumoasa si ziua". Si astia au bombardat-o
Sărăcuţaaaa!
Nu le ajunge ăstora că au distrus Pamântul, acum vor să distrugă şi Luna! Aştia suntem noi
P. S : S-a găsit apă? Sau dabea s-au colectat probe. sau ce fac ei acolo.
Luna a fost bombardata pentru ca Americani vor sa faca o baza de astronomie si cercetare astronautice si din cauza asta vor sa vada daca se gaseste apa pe luna si cat e de greu sa ajungi la ea... Baza astronautica va fi instalat dupa anul 2010. Oameni vor traii acolo 4 ani si sa nu fie transportata apa acolo, de aia Americani au luat o concluzie sa verifice luna ca saptamana trecuta au gasit ceva gheata pe polul nordica a lunii la fundul unei crate si Craterul asta e cea mai adanca de pe luna. Deci oameni as pute sa se muta la luna daca gasesc apa. Pana la saptamana viitoare o sa spuna raspunsul daca este apa sau nu si daca exista apa atncea omenia a ajuns cu un pas in fata... David...
Si eu stiam. Am fost la planetariu saptamana. trecuta , si au spus si chestia asta la sfarsit. Au bombardat'o pentru. a vedea daca exista apa.