Super, chiar am incercat sa-mi ling cotul inainte sa citesc faza cu 80%, imi plac curiozitatile cu Stiati ca, deci nu este nimic rau in cuvantul cu "f".
Foarte faine. Mi-am adus aminte de aia cu porcul... La un moment dat când îi ziceai unui tip că e porc, reacţia lui era "Aş vrea eu!" Bineînţeles - cei care ştiau faza. M-a distrat ăla cu cangurul.
Măcănitul raţei are ecou, şi unii oameni îşi pot linge cotul! În rest sunt informaţii interesante!
Fornication Under Consent of the King.
Sunt curios cum se simt porcii 30 de min? sunt high!
Aia cu rata nu-i adevarata.Am vaz un reportaj pe discovery care contrazice teoria...
Pff la chestia cu cotu eu ma aflu printre cei 80% )))
Nu stiam., ff interesant
@ josef, aici is
Incepem calatoria noastra prin lume cu un tinut extrem de deosebit.Arctica. Este frumoasa si fascinanta in felul sau, dar este un loc periculos, in care multi exploratori si-au aflat sfarsitul.
aici traiesc ursii polari, singurele mamifere cu par pe labe, mai putin pe laba stanga, desigur.De unde s-a dedus ca sunt stangaci =)
va urma
@ josef
eu stiu, pen`ca am vazut Nanouk, primul documentar impresionant, de pus in capul listei, facut in 1922, cu iarna adevarata, cu saniute, copii cu nas turtit, cainii faini, ursi si balene.
Stiati ca Nanouk a fost filmat timp de 1 an la Pol, cu echipa de filmare cu vanatori cu carne cruda cu oameni dormind in casele de gheata construite cu mare maiestrie?
va urma
Si au urmat:ca tot am plecat de la ursul polar, dar strivesc_membre-n_menghine a deschis discutia, bancuri de la Pol(tot un fel de stiati ca-uri)
-Cea mai fericită şi cea mai chinuitoare perioadă din viaţa unui eschimos: noaptea nunţii.
-Suferinţa manelistului eschimos: Aş da zile de la mineeee!
gata, scuzati de deranj.
LisaJulie întreabă: