| sorin a întrebat:

Stiati ca:Muschii inimii tale au au puterea sa-ti stropeasca sangele la 10 metri inaltime?
Elefantii sunt singurele animale care nu pot sari?
Cel mai puternic muschi al corpului tau este limba?
Orgasmul unui porc dureaza 30 de minute?
Din punct de vedere statistic, celor mai multor oameni le este mai mult frica de paianjeni decat de moarte?
Toti ursii polari sunt stangaci?
Crocodilii nu pot sa isi scoata limba?
Fluturasii "gusta"cu picioarele lor?
Carcalacii pot trai 9 zile fara cap? Mor numai de foame
Oamenii si delfinii sunt singurele animale care fac sex numai din placere?
Macaitul ratei nu produce niciun ecou?
Este imposibil sa stranuti cu ochii deschisi?
Daca multiplici 111, 111, 111 x 111, 111, 111=12, 345, 678, 987, 654, 321?
Stelutele de mare nu au creier?
O statuie in parc cu un soldat pe un cal inseamna ca soldatul a murit in razboi? Are calul un picior in aer? Soldatul a murit din cauza ranilor de razboi. Daca calul are toate cele 4 picioare pe pamant, atunci soldatul a murit de cauza naturala.
Tantarii au dinti?
Lui Thomas Edison ii era frica de intuneric?
Cuvantul "cimitir" provine din greaca("koimetirion"care inseamna sala de dormit)?
Pe vremuri, oamenii din Anglia nu puteau sa faca dragoste fara permisiunea regelui.Cand vroiau sa aiba un copil, trebuiau sa-i ceara permisia regelui.Cand faceau dragoste, puneau pe usa o tablita pe care era scris:"Fornication Under Consent of the King"(Fuck). De aici s-a dezvoltat cuvantul FUCK.
Atunci cand au ajuns primii calatori din Anglia pe meleagurile australiene, au vazut un animal ciudat care sus si foarte departe.Au incercat sa ii intrebe pe aborigieni ce animal este.Acestia au raspuns:"Kan Ghu Ru". Englezii au denumit animalul Cangur. Dar ceea ce au spus aborigienii a fost:nu va intelegem "Kan Ghu Ru".
Pe timpul razboiului, cand veneau acasa trupele fara pierderi, se tinea o tablita in sus pe care era scris:" 0 Killed". De aceea,"OK" inseamana ca este totul in ordine.
Este imposibil sa-ti lingi propriul cot?
80% din cei care au citit intrebarea de mai sus vor incerca sa-si linga coatele.
Nu pot scrie cu diacritice, sper sa intelegiti ce am scris.

22 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Unele le stiam, altele nu.

| juniper a răspuns:

Super, chiar am incercat sa-mi ling cotul inainte sa citesc faza cu 80%, imi plac curiozitatile cu Stiati ca, deci nu este nimic rau in cuvantul cu "f".

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

laughing Foarte faine. Mi-am adus aminte de aia cu porcul... La un moment dat când îi ziceai unui tip că e porc, reacţia lui era "Aş vrea eu!" happy Bineînţeles - cei care ştiau faza. M-a distrat ăla cu cangurul. laughing

| Alex_7297 a răspuns:

Măcănitul raţei are ecou, şi unii oameni îşi pot linge cotul! În rest sunt informaţii interesante!

| Bishop a răspuns:

O parte din ele le stiam, mersi pentru celelalte.
rolling on the floor amuzanta cea cu FUCK rolling on the floor

| sorin explică:

Eu asa stiu ca nu produce ecouwinking

| Ana a răspuns:

Interesant happy

| Ana213 a răspuns:

Fornication Under Consent of the King.
Sunt curios cum se simt porcii 30 de min? sunt high! laughing

| BlueByte a răspuns:

Foarte tare laughing

| trabardie a răspuns:

Aia cu rata nu-i adevarata.Am vaz un reportaj pe discovery care contrazice teoria...

| Nuuu a răspuns:

Interesante.

| smileysmiley a răspuns:

Pff la chestia cu cotu eu ma aflu printre cei 80% rolling on the floor)))
Nu stiam., ff interesant

| cookie_1240 a răspuns:

Hei... chiar ca nu pot sa-mi ling cotul thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar cateva dintre ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea le stiam.

'Toti ursii polari sunt stangaci.'

Pluscuuuuuuuuuuuuussss!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A, macanitul ratei produce ecou. E doar un mit faptul ca nu ar produce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiam unele, aia cu orgasmul porcului mi se pare cea mai nedreapta!whistling laughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Sorin

E demonstrat stiintific.Au facut teste pe rata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ josef, aici is
Incepem calatoria noastra prin lume cu un tinut extrem de deosebit.Arctica. Este frumoasa si fascinanta in felul sau, dar este un loc periculos, in care multi exploratori si-au aflat sfarsitul.
aici traiesc ursii polari, singurele mamifere cu par pe labe, mai putin pe laba stanga, desigur.De unde s-a dedus ca sunt stangaci =)
va urma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursul si laba...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ josef
eu stiu, pen`ca am vazut Nanouk, primul documentar impresionant, de pus in capul listei, facut in 1922, cu iarna adevarata, cu saniute, copii cu nas turtit, cainii faini, ursi si balene.
Stiati ca Nanouk a fost filmat timp de 1 an la Pol, cu echipa de filmare cu vanatori cu carne cruda cu oameni dormind in casele de gheata construite cu mare maiestrie?
va urma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si au urmat:ca tot am plecat de la ursul polar, dar strivesc_membre-n_menghine a deschis discutia, bancuri de la Pol(tot un fel de stiati ca-uri)
-Cea mai fericită şi cea mai chinuitoare perioadă din viaţa unui eschimos: noaptea nunţii.
-Suferinţa manelistului eschimos: Aş da zile de la mineeee!

gata, scuzati de deranj.