Care sunt sansele ca extraterestrii sa arate exact ca noi? Si in caz ca te gandesti ca ei ne-au creat, cum cred unii, pe langa ca dupa atatea miliarde de ani, pana la incazi, ma indoiesc ca ar mai fi arata ca noi; care sunt sansele ca oamenii sa construiasca nave asemanatoare cu ale oricarei rase extraterestre care ne-ar fi vizitat din moment ce nu stim daca cineva chiar le-a vazut? De cate ori ma uit la filme sf cu nave spatiale, imi vine in minte imaginea aceea cu un calculator de acum vreo 50 de ani, pentru care iti trebuia o camera intreaga, si unul din prezent, pe care il tii in buzunar, adica noi suntem la inceput, navele sunt greoaie, mari, cineva care ar putea veni pana aici sigur a descoperit o metoda prin care navele sa fie mult mai practice decat ale noastre, si culmea, oamenii vad pe cer sau nu stiu unde, exact ce am creat noi.
Eu cred ca asemanam acea reprezentare cu anumite lucruri din epoca moderna, cu care suntem obisnuiti, dar ma tem ca vedem mai mult ce ne dorim sa vedem, decat ceea ce e reprezentat cu adevarat.
Buresbista123 întreabă:
navarre întreabă:
Pisicamop întreabă:
suităr întreabă:
LisaJulie întreabă: