anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva ce inseamna daca visezi ca o persoana(pe care o cunosti) merge in fata ta, si tu alergi si incerci sa o ajungi din urma dar nu reusesti? Ea se departeaza tot mai mult in ciudat efortului tau de a o ajunge si la un moment dat intra intr-o scara si dispare.Chestia asta are o semnificatie sau e rezultatul mintii mele bolnave?hee hee

12 răspunsuri:
| DorelSudoru a răspuns:

laughingVisele nu se adeveresc si nici nu au o semnificatie. E mult de discutat pe tema asta. Apropo am visat ca ma calca metroul ce inseamna?

| GyeBaek a răspuns:

NU stiu ce inseamna dar, mai bine roaga-te ca visu poate insemna ceva rau, dar prin rugaciune poti scapa.

| darrio2007 a răspuns:

Intra pe dictionar de vise, pe google.Acolo gasesti explicatia visului tau.

| eugeniu_6685 a răspuns:

In general imaginile cu oameni care fug, in vis, semnifica dorintele vagi putin probabil sa se indeplineasca. De aceea imaginile onirice nu put fi "prinse". Exista in memoria visului fiecarui individ teme care se repeta la intervale de timp neregulate. Temele tin de subconstientul fiecaruia, acolo zac temerile care nu transpun in constient. In vis insa sunt traite sub un aspect "alegoric" as zice.

Răspuns utilizator avertizat
| roxanaaaaaa_3049 a răspuns:

Visele nu arata ca ceva se va intampla! decat daca ti se repeta de mai mult de 3 ori! funda pls?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dimi, zi-mi te rog ca glumesti! sper sa am o minte bolnava in cazul asta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca iti e frica de ceva, te framanta faptul ca ai putea ramane in urma, esti o fire competitiva si nu ai vrea sa ai parte de un esec.
Am vrut sa ma uit si in globul meu de cristal, dar acum se pare ca nu am curent.Iti pot da un sfat pentru un leac, cu mana stanga intr-un prezervativ, obligatoriu folosit, pui doua fire de iarba si il legi la gura, iar cu mana dreapta duci sticla de votka la gura. Daca vrei mai multe informatii introdu cardul de credit.pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ parkour010 nici eu nu cred in vise dar eram curioasa daca ar insemna ceva ce ar putea sa insemnee...eu stiu doar ca daca am visat ceva cu siguranta nu mi se va implinii pentru ca asa a fost mereuhee hee deci dupa criteriul asta ti-as spune:stai linistit, nu vei fi calcat de metroulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@parkuour 010
Am visat ca-ti dadeam m**e pe mormantul matii.
Oare ce inseamna?

Fundita?

| newperson4him a răspuns:

E doar rezultatul subconstientului tau, si eu mai am vise mai "stranii", dar nu au nici`o semnificatie.winking Viseaza in continuare.big grin

| VampireKnight a răspuns:

Pai sunt cam amandoua inseamna ca o persoana cunoscuta va fi ucisa sau va disparea pentru tot deauna din viata ta sau daca nu un rezultat al mintii tale ff bolnave