Visele nu se adeveresc si nici nu au o semnificatie. E mult de discutat pe tema asta. Apropo am visat ca ma calca metroul ce inseamna?
NU stiu ce inseamna dar, mai bine roaga-te ca visu poate insemna ceva rau, dar prin rugaciune poti scapa.
In general imaginile cu oameni care fug, in vis, semnifica dorintele vagi putin probabil sa se indeplineasca. De aceea imaginile onirice nu put fi "prinse". Exista in memoria visului fiecarui individ teme care se repeta la intervale de timp neregulate. Temele tin de subconstientul fiecaruia, acolo zac temerile care nu transpun in constient. In vis insa sunt traite sub un aspect "alegoric" as zice.
Visele nu arata ca ceva se va intampla! decat daca ti se repeta de mai mult de 3 ori! funda pls?
Inseamna ca iti e frica de ceva, te framanta faptul ca ai putea ramane in urma, esti o fire competitiva si nu ai vrea sa ai parte de un esec.
Am vrut sa ma uit si in globul meu de cristal, dar acum se pare ca nu am curent.Iti pot da un sfat pentru un leac, cu mana stanga intr-un prezervativ, obligatoriu folosit, pui doua fire de iarba si il legi la gura, iar cu mana dreapta duci sticla de votka la gura. Daca vrei mai multe informatii introdu cardul de credit.pa pa
E doar rezultatul subconstientului tau, si eu mai am vise mai "stranii", dar nu au nici`o semnificatie. Viseaza in continuare.
Pai sunt cam amandoua inseamna ca o persoana cunoscuta va fi ucisa sau va disparea pentru tot deauna din viata ta sau daca nu un rezultat al mintii tale ff bolnave
pspspsps întreabă:
Annitu întreabă:
Butterfly2110 întreabă:
Rallu întreabă: