Cum omoara astia creativitatea in copii... punandu-i sa memoreze, ca pe niste robotei. Ca sa-ti raspuns la intrebare, mai intai intelege acele definitii, ca pe urma cand esti intrebat/a sa poti sa formlezi o definitie competenta cu mintea ta. Chiar daca nu o sa fie aceleasi cuvinte, sensul o sa fie acelasi. Trebuie sa fie profesorul prea cretin sa nu aprecieze. De invatat poezii cat mai repede si sigur, daca tu vrei sa le inveti pentru. ca pui pret mare pe note, cea mai buna metoda este cititul in liniste, fara sa ai atentia distrasa de net, telefoane, sunete, sa ai mintea la altceva. Zic cititul deoarece este demonstrat ( cica ) ca cea mai rapida si buna cale de retinere a informatiei este prin nervul optic ( adica citind in cazul tau ). Bafta!
Asociaza informatziile cu ceva din viata ta.de exemplu poti retzine anii la istorie facand asociere intre varsta ta sh a unei prietene. sau te concentrezi bine pe acea idee sh o retzi, intelegand'o! Bafta
Eu invat mai repede cand scriu. Scrie poezia de mai multe ori pe o foaie, sh dupa o sa-ti dai seama ca ai retinut`o cat de cat Bn, trebuie sa depui si putin efort, si sa fii concentrat/a la maxim
Iti imaginezi poezia si citesti de mai multe ori un vers.Sau la definitii cauta in dictionar sau intreaba pe cineva sau pe TPU ce insemna si te gandesti ce inseamna. Apoi recitesti.
Succes!
Va multumesc mult pentru astea, ca am si eu azi nevoie ca ne-a dat sa invatam o poezie de 8 strofe si nu puteam sa o inteleg.Inca o data : Multumesc!
KaledVorhees întreabă: