Sukar nu inseamna dulce inseamna frumos
so halean = ce ai mancat?
cai san? = unde esti?
so mai phenes? = ce mai zici?
chi bori - nora ta
miri romni- nevasta mea
me roma- barbatu meu
me iaca - ochii mei
ci janau - nu stiu
ci janel- nu stie
janes rromanes? - sti tiganeste?
merav anda tute - mor de tine [ merav se citeste merau]
iubiptu but - te iubesc mult
san moro ilo - esti inima mea
san mara viata -esti viata mea
iubiptu sar ma iaca - te iubesc ca ochii mei
pala tute me merav - pentru tine mor [ merav se citeste merau]
ti-as mai scriee dar nu mai am timp.care vreti se invatati dati add : alina_dulce_te_seduce si va invat
Buna. Vreau si eu sa ma inveti. Mai ai id asta?
Îmi dai si mie add Medeea Raysa sau spune-mi ce poză ai la profil
Da mi add pe Facebook,,,, Veraa AV
Alina_dulce pe ce te gasim? Ca mess numai are nimeni)))
Pala=după,nu pentru
Sukar = dulce
tabarles = ( sa fugi daca auzi asta ) sa-l batem.
so cares = ce faci
beshau = stau
Si cam atat, caci astea mi-au mai ramas, caci am avut o experienta nnasoala, si am fost nevoi sa invat.
Poate gasesti mai multe de la altii, sau poate altii, nu o vad ca pe o acumulare de cunostinte.
Tabarles-loveshtel, mucles-lasa-l in pace, auarde-vino incoace, so keres-ce faci?, misto-bine, beshau-stau, deles-dhai(o lovitura), ja kere-du-te acasa, maraptut-te bat, san dilo-esti nebun, san-esti, dilo- nebun, mucman-lasa-ma in pace, morau chea daa-so f... t pe mata, car-p.la,mingi-p.z.a,bul-c.r,mui-gura,hai te marasles-hai sa il batem, hamos-mancare. stiu mai multe dar nu am timp sa le scriu pe toate.
Mucles nu este lasa-l in pace inseamna sa taci
Cum se zice pe tiganeste mor?
Merav ( se citeste merau)
NU E MERAU te dileos nebunilor Terminați merau înseamnă aoleu
Haoarde*
Nepoții mei sunt caștalii adica de etnie rroma da jumate sunt români, din mama de etnie rroma caldarar si tata român.Dar ei nu vorbesc limba rromă, stiu sa vorbeasca nu dar nu vor so vorbeasca si nici nu le place Dar pot sa-ti zic ca stiu de la cumnatamea cand inchidea telefonul zicea;,, hai mișto'' adica hai bine.Da intrebarea intrebarilor este de ce ai vrea sa vorbesti tiganeste? Eu am stat la masa cu rromi eu fiind român si unu din ei a zis cu un ton ridicat sa vorbeasca toti limba română. Pentru ei vorbitul limbii române este o fală si când vorbesc in limba lor este in general cand se critică sau isi atrag atentia unu la altul in legatura cu ceva este mai mult o forma de replici, coduri secrete