| biancabia a întrebat:

Stie cineva un program de facut poze png? Eu am PhotoScape, dar nu stiu cum se fac poze png.Stiu doar ca de la Crop, dar eu acolo la crop nuam si png sau gif.Va rog ajutati-ma, spuneti-mi un program daca stiti.Sau explicati-mi cum se fac png pe programeletongueicasa 3, PhotoScape, PhotoFlirte, va multumesc.

Bianca.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Boss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciu eu nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc Photoshopul. Pasii sunt urmatorii: deschid poza dorita (care se preteaza pentru a o folosi mai apoi ca rama sau incadratura pentru alta poza, etc), creez un nou layer; redenumesc layer-ul de fundal in layer 0 pentru a putea sa-l mut inaintea celui nou creat si apoi sterg cu guma (erase tool) zona din poza care vreau sa devina transparenta, si apoi salvez in format png.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E simplu cu photofiltre deschizi apoi pu poza dorita si sunt jos un triungi un patrat etc apoi sunt doua lasouri (polygone)dai acolo si decupezi

| PriliBlueBlood a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa imi dai un link de unde pot sa iau si eu photofiltre?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine ma cheama bianca si da sigur te pot ajuta deci deschide photofiltre pune o poza si uitate in dreapta paginii sa vezi ca e un lasou e dai cilc pe el si conturezi cu el ceea ce vrei sa decupezi dupa aceea te duci la image si la transparence automatique si vezi u sunt doua dai pe prima si apoi o salvezi uite id meu bybi_4u sper ca sa te ajute com meu
(eu ti-am zis in engleza fiindca sunt altele in franceza dack e in franceza ai idul meu acolo)

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| kataliyn a răspuns:

Nu stiu si eu am photoscape si nu stiu km sa fac poze png.