Cind visezi mintea nu poate cuprinde altceva pentru simplu motiv ca dormi si ea functioneaza doar sub impulsul visului respectiv.Nu poti face nimic decit sa-ti traiesti visul.Nu poti cere ceva, nici macar iubire la schimb pentru ca e un vis de domeniul neconditionatului.Nu poti spune;-De ce am visat? sau;-Doamne, prost mai sint ca am visat.Orgoliul este stins de o dragoste adevarata. Iar ce ai spus la urma cu toate atributele unui vis ai dreptate.Se termina toate in momentul trezirii.
Ma iubeste cineva(cu siguranta), ma si doreste nu e un vis frumos e realitate si nu se va termina niciodata!
Iubirea este o iluzie, este trecatoare...conteaza doar esteticul si banii, in ziua de azi nu mai exista iubire sincera. Iti pui sufletul pe tava si la un moment dat te trezesti ca el te parseste pentru o tipa mult mai frumoasa, sau ea pentru unul cu mai multi bani. Frumusetea interioara nu prea conteaza intr-o relatie, este mai mult o aberatie partea cu frumusetea interioara.
Sa nu eviti niciodata sa crezi ca cineva nu te iubeste.mereu va fi cineva care va simti asta si pentru tine.traim totusi intr-o lume in care totul se bazeaza pe principiul. azi cu unu/una. maine cu altu/alta... nu`i frumos asa [-x niciodata nu se termina tragic cand exista daruire pentru iubire. exista constiinta pentru toate astea si doar cei care pun suflet te doresc si nu te parasesc, fac un vis frumos sa fie realitate, te iubesc si se intorc inapoi.Niciodata nu vei sti ce va fi maine toti trecem prin amagiri, dorinte, greseli si alte chestii, caci toate astea ne leaga intr-o lume de dispretz
Toate se termina pentru a renaste sub alta forma. Am trait toate acestea sentimente si stari. E greu de explicat de ce se intampla. Probabil este nevoie si de aceste lucruri pentru a putea realiza ce vrem cu adevarat si sa stim sa luptam la momentul oportun pentru cineva care o sa merite cu adevarat. De altfel si un nou inceput este conceput tot pentru un final, fie ca se termina printr-o moarte in sanul iubirii sau o moarte mai timpurie, nemeritata.
Eu nu sper, eu STIU ca cineva ma iubeste. Pentru multi, iubirea, indiferent sub ce forma, nu exista. Fara iubire am inceta sa existam.