Pentru ca parintii mei s-au "unit" si spermatozoidul castigator s-a unit cu ovulul mamei mele, si am inceput sa ma dezvolt.
Mna...sa te miri tu ma...acum serios pui o intrebare ca asta pe un asemenea site?
Decat sa ne intrebi pe noi...nu mai bine ti-ai revizui tu viata si ti-ai vedea de basca dumitale.
Si ca sa iti raspund la intrebare...pe partea religioasa, omul traieste numai si numai pentru mantuire, pe cealalta parte, omul exista pentru a se reproduce, ca si celelalte fiinte.
Pentru ca in ultimii 13.8 miliarde de ani s-au intamplat exact acele evenimente care sa faca posibila existenta mea acum.
*Voce de poet*
Pentru ca am un scop elaborat planuit de dinainte sa ma fi nascut.
Faptul ca te preocupa existenta indica putina inteligenta, stii chestia aia pe care noi oamenii, de vreo 2000 de ani o cam pierdem treptat.
In primul rand existenta mea nu are un "de ce" in intrebari.Acum ma preocupa mai mult "unde? cand? ce directie?"
Daca m-ar preocupa "de ce'ul", as pierde restul intrebarilor care-mi aduc satisfactii mult mai mari.In concluzie, nu vreau sa stiu pentru ca e cam deprimant raspunsul.
Asta denota frustrare, inseamna ca te consideri un om plin de lipsuri si suplinesti asta prin a ii face pe ceilalti sa se simta la fel de prost cum esti tu, cum te simti adica, ai inteles ideea ca doar nu esti asa prost pe cat pari. este foarte usor sa iti bati joc de cineva. oricine o poate face doar ca unii(majoritatea) nu o considera un scop in viata. De obicei cand esti plin de rahat, scopul este sa te speli nu sa ii murdaresti si pe altii. Nu o lua personal, este doar modul in care raspunsul meu urineaza pe raspunsul tau.
anonim_4396 întreabă: