| adrian_6103 a întrebat:

Stiti ce ne tine legata pielea ce ne face pe noi an fiecare zi sa mergem mai departe ce ne produce energia, cum se cheama celula aceea pe care o avem fiecare din noi si prin ea traieste Domnul Isus de fapt simbolizeaza rastignirea lui?

Răspuns Câştigător
| vasy_8839 a răspuns:

Adrian, si eu sunt crestin, ortodox ce-i drept... tu carui "cult"apartii? nu vreau sa intru in polemica, sdar sunt sigur ca avem pareri diferite visavis de conceptul biblic!

9 răspunsuri:
HepHap
| HepHap a răspuns:

Adriane, iti dau un raspuns, din evanghelia lui Ioan, 1:4: " Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor". Dar am si eu o intrebare: Daca scriu ca tine, Antru el era viata si viata era lumina oamenilor, imi bat joc de Biblie sau de limba romana?

Adriane, daca continui sa dai cu piciorul in regulile elementare de ortografie, voi incepe sa iti raportez intrebarile si raspunsurile si sa le sterg pe motiv ca sunt "neinteligibile".

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

E. Ai idei putine, dar fixe;
f. Insomnia dauneaza grav sanatatii;
g. Nu, pe bune, tu nu ai un preot/pastor/predicator pe care sa-l torturezi cu intrebarile astea?

| darrio2007 a răspuns:

Din ce religie faci parte? Nu pari ortodox.

| ıllılı мŭsïC ılıllı áddiCted a răspuns:

A. nu stii sa formulezi
b. iti lipsesc semnele de punctuatie
c. tu evaluezi ceea ce scrii?
d. delirezi?

| mirceaman a răspuns:

De ce sunteti rai? Adrian aude voci care il inspira si el vrea sa ne educe si pe noi pacatosii, fiindca habar nu avem sa ne traim viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fermitatea pielii o mentin cu creme cu ardei iute si ciocolata, energia mi-o trag din odihna, iubire si alimentatie.
Celula aia a mea e setata pe altceva decat pe rastignire! Nu pot sa spun aici!
Oare n-om fi la fel? Oare eu sunt Robocop si tu esti Omul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Colagenul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pina la virsta ta nu ai aflat ca nu se scrie " an " ci "in ", crezi ca poti discuta sau intelege ceva, chiar de ai primi un raspuns?
Sincer, nu stiu cine s-a rastignit in tine, dar daca tu zici...

Întrebări similare