Deci unde ajungem asa? Care noi, cei care ajungem sau nu ajugem? n-ai facut nimic important toata ziua? La începutul zilei era ceva important de făcut pentru tine? Nu ai făcut ceva ceea ce considerai atunci că e important? Dar ce ai făcut în schimb? Ce ar fi să reconsideri că ceea ce ai făcut de fapt, acelea fapte prin care ai trecut erau cele importante, iar nu cele din planul tău? Ce este de făcut? Ce este de făcut, așa în general, sau ceea ce ar trebui să faci tu ca să rezolvi această situație?
Dacă gândești așa e vina ta că nu ai făcut nimic din existența ta inutilă. E responsabilitatea ta să găsești lucruri care te caracterizează și să tinzi să le obții. Dacă nici pasul ăsta nu l-ai făcut și acum pui întrebări de genul pe TPU e nasol.
Secretul fericirii nu cred ca este sa faci lucruri importante ci sa trăiești viata în echilibru cu tine însăți, sa te simți bine făcând ceea ce faci nu trebuie neapărat sa fie vreo descoperire noua... Ca sfat, e indicat sa ai activitate, sa nu te plictisesti, sa iubești
Trezește-te și tu la 5:30 și atunci o sa faci dacă dormi până îți bazaie muștele pe la nas normal ca nu faci nimic când te trezești la 11
E o divă draga, divele nu vor sa mearga la servici si se scoala doar la 11.
Bravo ei! Până la urmă noi ăștia care mai și muncim suntem fraierii!
Parintii o sponsorizeaza, probabil mai are si vreun papagal bogat pe care l-a imbarligat de ii face toate poftele, bravo ei, fata descurcareata!
Dacă e asa bravo ei! Ce sa facem dacă noi nu avem partenerii care arunca cu banii
Cauta si tu un fraier bogat si pune cracubpe el, barbatii in ziua de azi sunt usor de prostit, nici nu trebuie sa faci sex cu ei, le faci doar ochi dulci si atat.
Din păcate la mine nu e asa ușor pentru ca nu mai am 18/ 20 de ani și mai am și un copil, dacă totuși găsesc o sa aibă între 75-90 de ani și cu aia ii periculos dacă moare naibii înainte să-l iau de bărbat și rămân fără sponsor
pai cati ani ai de cauti de 90?
32 da aia pana în 75 îs luați de alea care au între 18 și 20 de ani
Cati ani ai de intrebi lumea chestii de genul?
Mai multi ca tine.
Pai nu tot timpul lucrurile iasa stas. Cu totii putem cadea in monotonía. Secretul este sa prinzi gustul lucrurilor (desigur interesante). Sunt grele la inceput pana le prinzi ordinea dupa aceea sa vezi cum cum te cei bucura de ele. Sa prepari un tort este plictisitor insa a-l manca este placut. Sau a face o melodie. Sau a prinde sensual unui serial, film, etc. Sunt multe lucruri care pot sa faca sa functioneze lumea. Diversiunea sanatoasa iar este buna. Insa daca societaria te invatam ci indefensiune, se mai spune si desamparo aprendido, lipsa sperantei, etc., este rau.
E chiar amuzant asta cu zeci de mii de nopți.O mie de nopti sunt trei ani sau cam pe-acolo.Ar trebui să ai 60 de ani ca să vorbești de zeci de mii.La acea vârstă ar fi vreo două zeci de mii de nopți.
Uite că nu la toți trec zilele la fel.Am oprit pe autostradă că era o mașină pe avarie. Făcuse omul pană pe două roți.Si am ajutat ca să nu plătească mult la platformă.Dar uite că noaptea fiind abia am găsit vulcanizare deschisă,și chiar au spus că nu se pot repara jențile,era prea deformat aluminiul, spuneau ei, și poate crăpa.Așa că am găsit noi un lemn si un ciocan mare și dă-i in jantă mai bine de o oră până am indreptat-o. Apoi mergi inapoi la masină, altă jumătate de oră.Si asa cu rezerva si roata reparata a plecat omul acasa, mai avea vreo doua ore de mers.
Fiecare zi e o ocazie să faci o faptă bună.
Bravo tata. Te pricepi la masini. pai sa mai faci fapte bune, ca poate intr-o zi dai si de mine cu probleme la motor sau mai stiu eu ce. Lucrezi scump?
Da. am calculat gresit anii. Sunt cateva mii de fapt dar tot rau e.
Deci unde ajungem asa? La o existenta inutila? Ce e de facut?
Ceva lucruri bune de facut la ora asta stiti?
In primul rand sa incepi sa te auto -apreciezi ( iti poate schimba cu adevarat viziunea despre tine, despre viata, VIATA! In plus, daca nu cunosti importanta stimei de sine ( nu confunda cu Grandomania si narcissism! ), ci cu... NATURALETEA! ( nici ceilalti ( cu siguranta ) nu o vor face (! ), apoi calitatea vietii tale va fi (auto)diminuata SEMNIFICATIV!
#INTELEGE SI APLICA!
Ai fost deprimata in ultimul timp? Cunosti cauza?
( Puneti intrebarea! ) " Ce pot /i face? " ( Ofera-ti si raspunsuri, ŞI APLICA-LE! )
GARANTAT, DACA APLICI ACEASTA METODA VIATA TA SE VA IMBUNATATI CONSIDERENT, TREPTAT!
Multa bafta!
Succes!
Ai in primul rand nevoie de Vointa! pentru a te ridica din pat ( dimineata) si a realiza ceva!, ca apoi ( seara) cand te asezi din nou intre asternuturi... SA FII MULTUMIT cu Realizarile tale!
VOINTA fie o ai, fie... O CULTIVI!
#CULTIVA VOINTA!
Bafta!
Ai descris Matrix-ul existențial omenesc,trăiești într-o matrice unde rutina vieții tale e tot pe repeat,că sa ieși din matrice trebuie sa ieși desigur din zona de confort și să faci lucruri de care nu credeai că ești capabilă,sa te maturizezi,sa încerci,daca greșești e omenesc,încerci din nou și din nou până vei fi mandra de roadele tale și de munca depusa, atunci nu mai te vei simți la fel, ci că ai renăscut, că ai găsit cea mai buna varianta ta, varianta finala și sigură pe sine.
Fa-ti un Bullet journal, poți să cauți pe yt cum. Cumpără/împrumută/ citește online niște cărți de dezvoltare personala sau orice gen preferi tu. Ia-ți Duolingo și învață o limbă noua (deși e cam nașpa fara abonament).