| mankovskis a întrebat:

Stiu ca este o intrebare cliseica dar vreau sa stiu parerea voastră.De ce credeti voi ca ne nastem si ce rost are viata? Adica oricum in cativa ani sau maxim cativa zeci de ani vom muri si nu ne vom aduce aminte nimic.Tot ce am trăit e parca sters cu buretele.Ce rost are? indiferent ce vom face,intr-o zi vom uita tot. Vreau sa stiu parerea voastră,ce credeti ca se intampla cu amintirile noastre dupa moarte? dispar sau ni le vom aminti cândva? Daca da, când?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca tot e asa scurta viata la cum te plangi tu, de ce mai pierzi timp cu asemenea intrebari?

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Trecand peste faptul ca nu prea ai inteles ideea principala a intrebarii, ce ar trebui sa faca in loc sa piarda timp cu asemenea intrebari?

| Sn4k3 a răspuns:

"De ce credeti voi ca ne nastem si ce rost are viata?"
Ca sa te bucuri de ea sau sa o traiesti asa cum vrei. Chiar daca nu o sa ne aducem aminte de ea dupa ce o sa murim, o sa ne aducem aminte pana atunci, si asta e mai important. E ceva gen, de ce sa te mai dai jos din pat cand stii ca o sa te bagi iar in el. N-are rost sa nu te bucuri de prezent pentru ceva ce o sa se intample in viitor.

| Theo94 a răspuns:

Viata nu are un scop, rost, etc. Asa zisul scop noi il cream, religiile incearca sa spuna ca avem un anume scop, dar si asa zisul scop religios sau din perspectiva religioasa este si el un fals, desi ai putea sa-ti creezi tu unul.

| Aimwork a răspuns:

In opinia mea nu avem unul. Adevarul e ca, desi toti zic ca stiu raspunsul (religii etc) nimeni nu stie si nu cred ca vom afla prea curand. daca tot ma intrebi opinia mea este ca noi am fost cumva adusi/conceputi de catre altcineva... avand in vedere faptul ca suntem mult mai avansati ca orice specie insa nu avem nici un habitat natural ..habitatul notru il cream prin distrugerea altora..neavand un loc al nostru precum alte specii.
Deci practic orice e posibil.din cate (nu) stim putem fii un simplu experiment al altor civilizatii sau mai mult putem fi, pentru altii ca niste microbi ..la care se uita ei la microscop ..si universul nostru sa fie doar un,, atom". cine stie? Iti zic eu NIMENI!