Pentru ca suntem ipocriti, nu ne dam seama pentru ca nu avem capacitatea sau experienta necesara sa intelegem tot ce coexista simultan.
Tot ce se intampla simultan.
Cat despre mediul tau de viata, este logic. Imi place sa o numesc legea atractiei.
Tu avand niste calitati o sa stai langa persoane cu calitati.
Daca tu esti boschetar, normal ca stai tot langa boschetari.
Felicitari pentru gandirea ta.
Multumesc.
Parerea mea este ca pe tara asta,atit de frumoasa, avind aproape toate facilitatile naturii ca pesagistica(munti, dealuri, mare, riuri samd)e stricata numai si numai de oameni.Ptiu drace ce miros de vitanja.
Astea nu sunt argumente, sunt glume.
Ţi-am mai spus şi altă dată că trebuie luată în seamă şi aşezarea geografică(legat de locul 50 la nivelul de trai), da' văd că ai uitat, iar 'libertatea' ta nu e cu nimic peste 'libertatea' altor ţări din Europa, ba din contra.
Unde-i patriotismul meu? Nu cred că m-am referit vreodată la România ca la 'patrie'. Fii tu patriot şi pentru mine, fii fericit că majoritatea celor ca mine vor pleca din ţară(doar îţi rămâne ţie mai multă, nu?).
Tu parca erai din Bacau, nu? Stau la mai putin de 60 km de Bacau si nu e chir asa curat, cum preferi tu sa il zugravesti.Adevarat,pentru un plai moldav, e surprinzator de curat si unele zone arata foarte bine, nu e nici Bucuresti, sa vezi frenezie de gunoaie aruncate aiurea, da' nici Cluj sau Sibiu, sa ai siguranta ca niste gunoaie sunt pur accidentale.Curat? Da' combinatu' de la Letea ce numele meu mai e?
Nu am impresia ca sunt de căcat, ci dimpotriva, sunt superior marii majoritati a locuitorilor acestei tari, prin modul de gandire.De ce s-o ard modest? Multi romani inca nu au iesit din mentalitati medievale, patriarhale, de secol 19, si inca o alta mare parte are niste comportamente degradante.
Prietenii ti-i alegi, Peace.E perfect logic ca nu doresti sa stai printre nespalati si oameni ce se uita chioras la tine, cand vine vorba de pasta de dinti si alte obiecte de igiena.Cam oricine are prieteni curati si educati, ca mai toti facem cel putin 12 clase, se trece ca educatie.Iar partea cu frumos imbracat e pur subiectiva.Mie mi-ar putea parea niste hipsterasi hilari, chiar daca tie iti par eleganti.
Oamenii din toate tarile sunt mai mult sau mai putin muncitori.Privesc cu reticenta toata cascada asta de laude oferita celor apropiati tie.Ce, tu n-ai muncit niciodata cu sictir? Sunt muncitori ca trebuie sa aiba ce pune pe masa, le trebuie niste bani, si nu se obtin bani cu o munca facuta in sictir constant.
In Bacau sunt oameni civilizati, dar si foarte mari concentratii de cretini si cocalari.Nu i-ai vazut pe toti.Sunt vreo 150.000 de locuitori, ai vazut maxim 5.000-6.000.
Tara ta si a mea e pe acel loc,ca exista tari,precum Moldova,Ciad, Uganda, Myanmar, Vietnam, Nicaragua, Honduras si alte cururi.In total, in lume exista vreo 70-80 de tari cat de cat decente, iar Romania nu este pe 50/187, calculele se fac defectuos, stam mult, mult mai jos decat arata statisticile.Si,permite-mi,daca te increzi in statistici, esti un om credul, nu infatiseaza niciodata adevarul.
Bun, Romania are rezultate la gimnastica.Dar...nu are un bazin mare de inot la standarde normale in toata tara, nu se investeste in sport mai deloc, are un fotbal de toata jena, plin de echipe distruse de chitrosi burtosi si aroganti, ciobani cocliti si olteni din Valea-Boului.Gimnastele,chiar,nu prea au unde se antrena, pentru ca nu exista baze. Tipii de fac sarituri in apa, trebuie sa-si care curu' prin Serbia sau Ungaria sa se antreneze.Multe sporturi, precum polo-ul, rugby-ul, handbalul, baschetul sunt sub orice critica in Romania.De ce preferi sa vezi doar partea buna?
ESC e un concurs de geo-politica, ce nu presupune absolut deloc talent.Paula Seling a cantat cu Ovi in 2010, cantaret din Norvegia.Am primit 10 puncte de la Suedia, Norvegia si Danemarca, 8 de la Finlanda atunci.Totul la ESC e pe tovarasie si ia-o tu, da-mi-o mie. Locul 12 nu e deloc mult, tinand cont ce dezastre de melodii au fost anul asta.
Tu nu vezi ca umplem Europa de căcat? Ce scot alde Inna, Alexandra Stan, Deepside Deejays, Mandinga nu e muzica, e pur si simplu căcat.Muzica romaneasca buna e Trooper,Truda,SIncarnate,Innerray,Tiarra,Negura Bunget(trupa cunoscuta mai tuturor amatorilor de black metal din lume,se asculta pana si in Australia), CTC, Haarp Cord, Alexandrina Hristov si oameni ce nu o ard pe fese si tate la TV si FM.
Nu stam cu teama atentatelor, ca nu avem petrol, opiu sau lideri cu coloana vertebrala.In Afghanistan sunt trupe NATO pentru opiu, tritiu, uraniu si metale pretioase.In Irak, pentru petrol.In Iran, pentru ca au o boala grava jidanii pe Iran, si pentru ca Ahmadinejad nu e o lepra care sa se prosterneze in fata clanurilor republicane si democrate din US. Kosovo nu e o tara! Kosovo e o chestie albaneza, desprinsa ilegal din Serbia. Oricum, tu faci o comparatie cu niste regiuni trecute prin razboaie si dictatori scelerati, oameni inchistati in Sharia.Nu merge treaba asa.Cat ce cat, in Romania se gandeste, nu suntem atat de tampiti sa mai permitem unui dictator sa coexiste.
Surpriza, nu avem libertate.E o himera.Ai libertatea astfel:
-Pepsi sau Cola?
-hamburger sau chessburger?
-X Factor sau Romanii au Talent?
-dreapta sau stanga?
-pop sau house?
-sclav la stat, sau sclav la privat?
-hatchback sau monovulum?
-LSD sau DMT?
-McDonalds sau KFC?
Nu exista libera alegere concreta, Peace.Doar alegere intre doua lucruri prestabilite, ce te transforma in The Decider(o creatura descrisa de Bill Maher), dar si o alga in acelasi timp.
Vorba lui Bill Hicks(studiaza-l, e aur pur omul asta): Go back to bed, America.You're free! Free to do what we tell you!
http://www.youtube.com/watch?v=sDtBHJq2FMw
http://www.youtube.com/watch?v=Rfd0_7BcU-0
Nord-coreeni nu au nici aceasta alegere,dar nici coreeni,nici romanii,englezii sau americanii nu au libertate in adevaratul sens al cuvantului.
Avem spatiu? Avem pe dracu! Ia umbla tu prin Romania,in marile orase sa vezi cum exista spatiu din plin! Si nici in orasul tau natal nu exista destul spatiu,e aglomerat ca dracu.
Patriotismul nu se rezuma la cele prezentate de tine, gandesti rudimentar si pur subiectiv.
Inapoi la somn,Romania,uite Happy Hour!
Inapoi la somn,Romania,uite tatele Sanzianei Buruiana!
Inapoi la somn,Romania,uite Masterchef!
Inapoi la somn,Romania,uite, votul tau conteaza!
Inapoi la somn, Romania, uite, DD lupta pentru tine!
Frumos si complex raspuns.
Trebuie totusi sa scapi de clisee.
Vad asa o unanimitate in care intelgientul:
-asculta rock
-este ateu
-si in general un independent "non man".
Sa tii ca toate tarile au cocalari, pitipoance, si emisiuni TV cu vedete, de prost gust promovatte de un public cu prost gust. Ba mai mult emisiunile si tipul de vedete de care ai spus mai sus le-am coipiat de la occidentalii mult ravniti..UK, Germania America ETC ETC..asta vor clientii.
Coclaraii Americanilor sunt rapp-erii care ravnesc dupa masini, gagici, bani, muschi sin in general asa sunt NOMBER 1. astia sunt "manelistii lor"
Da la Eurovizion am luat locuri bune. Si Paula Seling a luat multe puncte de la aprpoape toate tarile, nu doar de la scandinavi, pentru ca Ovi e scandinav.
Asa de traistariu si Sistem ce mai spui.
Si sa- lasam pe astia ca pe astia i-am dat exemplu pentru ca ii stiu mai multi.Dar lumea e plina de soprane si tenori romani desi putini stiu.Cea mai buna soprana din lume e o romanca Angela Gheorghiu.
Si da in lume ocupam locul 50, dar clasamentul nu e bun.Meritam un loc mai bun. Si aici e de discutat pana maine dimineata.Ce inseamna CALITATEA VIETII.
Eu promovez puternic fenomenul OCUPY, si urasc profund Polaritatea.
Daca ar fi sa aleg o tara in care sa traiesc in afara de Romania, nu as alege o putere economica, politica si militara.Pentru ca aceste tari nu au gasit un echilibru.(Germania, Franta America etc) astea au putere, au bani, dar..sincer capitalismul asta. ucide mult. Vezi SZEGEIST, vezi fenomenul OCUPY.
Degeaba tara ta are bani daca nu ai CALITATEA VIETII.
Deci daca ar fi sa aleg o tara sau o zona in care sa traiesc in afara de tara in care m-am nascut. as alege Scandinavia. Polaritatea nu se simte.Si in general nu exista paturi sociale pe care le vezi indeosebi in America UK Italia etc etc,
Intr-adevar Romania nu e "cheie de biserica" nu suntem noi asa bogati(economic vorbind) dar suntem LIBERI din multe puncte de vedere.
Si cand ma refer la libertate pot argumenta.cat doresti.
Cat despre alimentatie,ai educatie,ai dreptul sa ai educatie.
Si ca sa te lamuresc:
Eu am mancat adineauri o branzica cu o salata de rosii si spanac.:X
Stiu ca vei spune ca acum toate au chimicale si bla bla(alt cliseu) dar o rosie e cu mult mai sanatoasa deca un Cheesburger sau o cola, chiar si in conditiile actuale.
Ma uit in fiecare seara la "In gura presei" si "Sinteza zilei" si ma mai uit la "Romania te iubesc" la "In premiera cu Carmen Avram" si chiar si la x Factor
Caci da am telecomanda si puterea de a alege si de a discerne. Si stiu ca uitandu-ma la aceste emisiuni,asta si vreau sa vad, si asta imi si doream sa vad inainte sa apara aceste emisiuni la TV.
Patriotism nu inseamna sa iubesti munti dealuri si campii -nu doar asta-ci si cainii vagabonzi, si gumele lipite de asfalt, si pitipoancele si cocalarii, si rokerii si manelistii si trancerii, si in general tot ce formeaza decorul numit Romania.
Numeste-mi o tara- si voi veni cu argumentele necesare pentru care ar trebui sa NU te muti acolo. Ca sa fiu si eu asa mai "Non man" ca tot se poarta.
Pai asta ma framanta. am formulato difeirt. Pe fiecare om framanta cate ceva. Pe mine ma framanta faptul ASTA.
Desi naivitatea ta este admirabila, atitudinea ta 'patriotica' e gresita. Nu te gandi la tarile care o duc mai prost decat Romania, e gresit. Doar daca ne descoperim greselile si ne comparam cu tarile mai dezvoltate decat noi putem sa ne dezvoltam la randul nostru. Gandeste-te daca ai juca fotbal doar cu copii din fata blocului, cum ai putea deveni mare fotbalist? Ideea e ca e bine daca esti patritot, dar trebuie sa fii realist si mediocricitatea celebrata nu ajuta Romania sa devina ceva mai bun.
Desi inteligenta ta este admirabila, atitudinea ta "critica" e gresita.
Nu te gandi la tarile care o duc mai bine decat Romania. E gresit.
Doar daca descoperim VALORILE si ne comparam cu tarile mai subdezvoltate decat noi, putem sa exemplificam natiunii romanesti ca suntem mult mai buni decat ne credem. Si in acest fel invatam sa nu ne mai superiticam..
Gandeste-te ca tiul tau joaca fotbal, si tu in loc sa-l incurajezi iii dai mereu exemplu colegii lui, si ii spui in fiecare zi ca ei joaca mai bine decat el. In final se va lasa de fotbal.
Enuntul asta asa...ca sa-ti folosesc termenii.
Mi-ar fi placut totusi sa vezi ce anume gandesc eu cu adevarat.
Sa nu crezi ca eu nu vad greselile Romaniei! sa nu crezi ca eu nu vad directia in care o ia in general omenirea nu doar Romania.
Dar prin autocritica asta nu se ajunge decat la abandon. si nu la lupta.Toate au o limita. Dar abandonul nu e bun.
Daca as vedea partea goala a paharului mereu, as sfarsi in a-mi muta toata familia undeva departe de Romania.
Nu vreau sa intram in polemici,dar parerea mea e ca Globalizarea si Capitalismul distrug valorile umane de tot.
Oamenii se vand usor usor banilor in detrimentul familiei, al naturii, al sacrului, al autohtonului.
Nu zic sa nu ne uitam si peste gard! Nu ma intelege gresit, dar dezradacinarea asta e mai rea decat orice. Multi oameni fac din autocritica, sau critica in general un abandon total.
Si multi in loc sa inceapa sa "joace fotbal" bine..il abandoneaza cu totul.
Si da stiu ca in Romania-
se fura
e coruptie
spalare de bani
etc etc.
Si e excelent ca in sfarsit pe la TV se arata si dedesupturile, si interesele meschine a multora.
Si e bine ca ne raportam la tari evoluate, dar sa ajungem sa-i pupam in fund,sa-i sclavim,sa abandonam,sa ne dezradacinam, si sa EMIGRAM la sclavit, incat am ajuns sa ne "colonizam" de bunavoie deja vedem unde duce autocritica asta.
De fapt autocritica pleaca prea multe capuri,si usor usor ingenuncheaza natiunea. Disparea mandria. Si cand vrei sa fii mandru te agati de ceea ce ai. Nu de ceea ce nu ai nu?
De aici si "patriotismul" meu.
Naivitatea? Tu crezi ca eu nu vad prostia si hotia din Romania? manelizarea,si otv -izarea Romaniei? tiganimea? ceristul? spitalele, scolilea,coruptia etc etc?
Daca noi continuam sa vedem doar astea ne aruncam in groapa cu totul,si e dureros. Nu asa se incurajeaza natiunea? postand pe you tube,la tv,si pe internet ceea ce ne ingoapa. Nu asa.
Si da este foarte corect sa ma uit la tarile care o duc mai prost decat Romania. De ce?
-Pot sta cu fruntea sus, ca nu am stat sub dominatie straina atat cat au stat Bulgarii
-Pot sta cu fruntea sus ca natiunea mea nu a ucis, nu a furat si nu a colonizat, si nu a distrus asa cum au distrus marile puteri pentru a prospera precum:
Franta
Anglia
Germania
America.
Portugalia.
etc etc!
Aviditatea asta generalizata duce la imbolnavirea natiilor, si nu in cele din urma la razboire. Asa au ajuns copii nostri sa planga ca nu au i-phone si laptop in loc sa stie ca greul se afla in africa, in india, etc etc, unde copii chiar mor de foame. si acolo nu e cliseu ca la noi.Acolo e realitatea.
Eu vad progresele Romaniei. Ma incapatanez sa vad progresele.
Am si poze si pot compara orasul in anul 1996 de ex. si orasul in 2012.
Daca ai fi completat intrebarea cu ce mi-ai scris acum, atunci nu ar fi avut postarea gustul de propaganda si te-as fi inteles mai bine (dar atunci probabil nu as mai fi avut nimic de adaugat). Ma bucur ca vezi si cele bune si cele rele si ca ai o atitudine corecta desi cam excentrica pentru mine. Romania are multe probleme si toti (sper) ne dorim o imbunatatire din toate punctele de vedere. Modul de abordare difera la noi, eu cred ca prin competitite ajungi la inovatie si excelenta (quote) si ca ar trebui sa privim catre vest si macar sa incercam sa ii ajungem (sau chiar mai mult).
Sincer, la fel gandesc si eu. Oamenii ar trebui sa se mandreasca pentru ca sunt romani! Avem de ce!
Onoare si patrie!
http://www.youtube.com/watch?v=RLDc9CQDi48
"...Europa?! Nu-mi pasă de Europa...Ce a facut Europa cand eram la greu? De țara mea îmi pasă!"
Un faimos citat spus de un mare Voievod!
DAcă tu te bucuri pentru asemenea nimicuri,pentru um sunt îmbrăcaţi prietenii,pentru că nu stai în china,pentru jegul de muzică cu care românia poluează Europa,pentru panarama aia de Eurovision care scoate tot cei mai tălâmb din industria muzicală...şi pentru chestii inutile care care "puteau să fie şi mai rele", atunci eşti praf la capitolul logică, iar patriotismul tău nu vine deât din dorinţa de a avea ceva ce aparţine tuturor.
Mie îmi place românia, dar nu pentru motivele pe care le-ai scris tu acolo. Ălea puţin contează. Îmi place România doar pentru că mi-e lene să mă duc în altă ţară, unde nu aş cunoaşte nimic. Asta e singurul motiv pentru care mai stau aici.
Ai dat cateva exemple minore, nu muzica ne aduce bunastarea si stabilitatatea economica care sa ne asigure un trai decent. In realitate suntem o tara de putori. Putini muncesc cinstit, adevaratele valori umane emigreaza prin alte locuri in vreme ce aici raman ciurucurile care nu stiu decat sa fure, sa ia mita, sa isi umple conturile cu bani.
Avem si poezii :
Eşti român şi toţi te ştiu,
Că faci tot, dar…prea târziu,
Bei ceai numai când strănuţi,
Faci duş doar atunci când puţi.
Baţi femeia-n "stele verzi"
Şi-o iubesti doar când o pierzi.
Doar când o-nşeli îi aduci flori,
Mergi la doctor doar când mori…
Te rogi doar când dai de greu,
N-ai casă, da-ţi iei BeMWeu.
Juri că nu mai bei,… promiţi!
Însă doar când beat, vomiţi…
Uiţi de neamuri ani şi ani,
Le suni doar când nu ai bani.
Vii la bine, fugi la greu,
Eşti ROMÂN, ce Dumnezeu
E tare poezia. Dar e aplicabila cu succes oricarei natii.
Noi romanii nu prea suntem patrioti. Sunt tari mult mai sarace decat noi care isi iubesc tara si nu emigreaza. Nu ca noi
Suntem ceea ce suntem! Nu-mi vorbi despre patriotim (si implicit nationalism) ca te ingrop in argumente detaliate!
Daca esti un nationalist convins, si actionezi faptic pentru tara asta, rezultatele se vor vedea in timp!
P.P. Nu cauta raspunsuri, acolo unde colcaie imbecilitatea!
Inteleg ce spui, dar zilnic ma lovesc de oameni care spun:" Tara asta e de ****" -numai prosti si melteni si prosti" - da chiar numai pe aiai ii vedem?
Cei care spun ca Romania este de rahat, sunt chiar cei care miros urat de tot! Ca mentalitate, si ca... orice stii tu.
Eu iubesc Romania ma mandresc ca sunt romanaca, si ac sa te mai imbunez un pic iti dedic o melodie: http://www.youtube.com/watch?v=yUgIyYlMqII
Eu nu sunt de acord cu ce ai spus. tara noastra este mizerabila,la propriu. murdarie peste tot, coruptie, hotie. stiai ca o femeie de serviciu la scoli din Italia castiga mai mult decat o camerista care lucreaza la hoteluri de lux de la noi din Romania? ca noi daca avem o hartie in mana si suntem langa un cos de gunoi, preferam sa o aruncam pe jos? ca nu stim sa ne exploatam teritoriul, solul si importam toate prostiile din alte tari? ca avem atatea frumuseti in tara si nu stim cum sa ne facem un bine de pe urma lor? daca ar fi sa continui, nu as termina pana maine.bafta!
Esti nationalist. E foarte bine dar eu unu doresc sa fim vazuti bine si in exterior in mai multe tari nu doar in unele. In Franta avem probleme de imagine si mari nu mici. In Italia sunt si acolo ceva probleme desi am niste rude care locuiesc in Italia de mai multi ani si sunt ok, nu au avut probleme. In Spania ne cam stie lumea de capsunari, nu-mi place asta sa stii deloc.
Eu nu zic ca trebuie sa spunem ca suntem prosti, inculti si asa mai departe. Dar trebuie sa recunoastem in sinea noastra nu neaparat vocal ca suntem o tara saraca unde coruptia e in floare unde primeaza pilele, relatii in mare parte si nu ce studii ai. Aici sa nu ma contrazici ca stiu ce spun. O problema pentru a fi reparata trebuie constientizata mai intai. Clar.
Ceea ce ai enumerat tu acolo sunt elemente pozitive asociate cu imaginea Romaniei dar din pacate sunt prea putine, multe prea putine.
Noi suntem asociati cu saracia, cu coruptia cu TIGANII asta e cel mai nasol, cu copii strazii. In Franta era plin de aurolaci romani, NU-MI PLACE ASTA DELOC. Problemele astea trebuiesc rezolvate clar deoarece ne fac o imagine proasta.
Eu nu ii acuz pe acei oameni care pleaca in alte tari sau pe acei copii care cersesc, unii dintre ei fiind rapiti si obligati sa practice cersetoria dar nu face bine imaginii Romaniei.
Performantele sportivilor romani sunt binevenite dar alea se intampla o data la cativa ani, nu tot timpul.
Ai spus ca avem spatiu. Depinde din ce unghi de vedere privesti problema, Faptul ca avem si mare si munte aici da sunt de acord cu tine.
Dar de exemplu eu stau in Bucuresti, e o aglomeratie de nedescris, cand te duci la serviciu dimineata in centru e jale, fie ca te duci cu masina fie cu transporul in comun. Aici nu mai e spatiu .
Ne-ai comparat cu cateva tari. Da sunt de acord cu tine dar alea sunt exceptii. Eu vreau sa ne comparam cu astea din Europa precum Croatia, Grecia, etc ma refer la turism nu la situatia lor actuala economica. Daca comparam Budapesta cu Bucurestiul e jale mare in defavoarea noastra, DIN PACATE. O sa zici ca ma refer doar la turism dar conteaza mult sa stii. Bulgaria tot asa la statiunile pe litoral e la distanta mare de noi, din pacate.
Daca e sa ma refer la probleme interioare economice, saracie, lipsa de locuri de munca, etc e si mai nasol ca astea ne dor si mai mult sa zic asa.
In fine toate problemele astea nu se vor rezolva nici peste 20 de ani, o sa zici ca sunt pesimist dar asa e. Poate unele dintre ele se vor ameliora dar in nici un caz rezolva in totalitate. Asta din cauza oamenilor incompetenti care conduc si vor conduce tara in viitorul atat apropiat cat si mai putin apropiat.
Bafta si numai bine!
Imi place ca ai pus totul in balanta.stiu ca Romania sta prost la multe capitole.- foarte adevarat. Dar nu suntem singura tara Planeta e plina de mai multe Romanii!
In majoritatea tarilor de pe planeta, oamenii cu bani cumpara tot, in majoritatea tarilor de pe planeta, exista politisti corupti, politicieni corupti,.Si in sute de tari coruptia si hotia e mai profunda decat la noi.
Pentru ca asta e situatie -de cand lumea si pamantul -oamenii bogatii ii subjuga pe saraci, si fac legile dupa bunul lor plac.
Si din peste 180 de tari cate exista pe planeta Pamant, pot enumera LEJER peste 130 care o duc mai prost decat Romania.
Ba mai mult, sa stii ca 80 din locuitorii planetei o duc mai prost decat romanii. (si aici ma refer la oamenii de rand).
Pare greu de crezut, pare nedrept dar oamenii supravietuiesc pe pamant- muncesc pentru mancare.
Intr-adevar exista pe pamant cateva tari 9pueri economice), care prin istoria lor au reusit sa prospere. Tari precum Franta, uk, Spania, Germania, otomanii, austro-ungarii.etc etc etc etc. in trecut au colonizat si au ucis milioane de oameni,au pus sub sclavie natiuni intregi,au furat,au piratat, au MACELARIT efectiv intraga planeta, au invadat.
Practic pentru ca aceste tari bogate sa ajunga la acest nivel, si sa prospere, a fost neaparata nevoie ca alte tari sa saraceasca., si in continuare este aceeasi situatie -doar ca totul se petrece mai subtil. Au inventat si reinventat legi, ai si-au pus o masca, s-au mediatizat ca fiind promotorii binelui cand de fapt ei promoveaza binele propriei lor tari, si a unor foarte putini emigranti. In rest sunt RECI la tot ce se intampla in lume, ba mai mult sunt VINOVATI de faptul ca atatea tari sunt sarace. In Pe continentul african se moare de foame, si mai ales se moare de sete! milioane mor in fiecare an de sete.
Asta e situatia.Eu unul sunt resemnat in acest sens.
Acum nu se mai ucide cu sabia se ucide cu CAPITALISMUL.
SaveTheNature întreabă:
SaveTheNature întreabă: