| Mandy a întrebat:

Stiu ca la aceasta categorie intra numai oameni inteligenti, asa ca vreau sa va intreb:care credeti ca este "cheia fericirii". Ce va face pe voi fericiti.
Dau fundita happy

20 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Pe mine ma fac fericita dragostea (atunci cand exista), copiii in general, o muzica buna, un catelus dulcic (ador animalele), calatoriile, mai nou si o cafea aromata de dimineata.

| Vizitiul a răspuns:

Sunt atat de prost incat afirm ca n-am nevoie de cheia fericirii pentru a fi fericit. Stii de ce? Pentru ca, daca -mi doresc cu adevarat sa intru intr-o incapere inchisa, tot intru. Asa si cu fericirea, daca-mi doresc sa fiu fericit, o s-o fac si fara cheie. Pe mine ma face fericit gandul ca doresc sa-mi intemeiez o familie, iar daca izbutesc (sunt sigur ca o sa izbutesc), atunci n-o sa pot da un apelativ acelui sentiment. Oricum, fericire e putin spus.

| Razvan a răspuns:

Cheia fericirii este intelegerea absurditatii situatilor si a oamenilor.Acel comic de situatie intalnit la Caragiale care te face sa razi cu lacrimi

| Maximus a răspuns:

Formula fericirii nu sta in credinta "vietii de apoi" sau de maine, ci in ceea de astazi.Cum nimic din ceea ce cream nu dureaza vesnic, experientele noastre se inchid, mai devreme sau mai tarziu, intr-o finalitate negativa – distructiva, ele exista doar transformandu-se in contrariul lor: Prieteniile si casniciile se desfac, sanatatea se pierde si este o stare relativa dintre doua boli sigure, banii se devalorizeaza sau se pierd, valorile se deterioreaza, firmele dau candva faliment, civilizatiile decad sau dispar, sistemele politice nu dureaza mai mult de cateva generatii, starile de fericire se dizolva in neant, viata in moarte, iar timpul lasa urme. Efectele acestei realitati dure nu pot fi decat amanate, niciodata anulate. Asadar CARPE DIEM!

Răspuns utilizator avertizat
| Aicilef a răspuns:

Cheia fericirii cred ca esteurmatoarea:
Sa fi vesel tot timpul!
Sa nu te stresezi sa fie totul perfect!
Sa iti pui increderea in fericirea de la Domnul, Dumnezeu!

| mihaelad_7444 a răspuns:

Fericire nu aduce decat ceva ce este viu. Dar viu nu o zi sau un an sau un mileniu, ci viu dintotdeauna.Inseamna ca are solutii pentru toate tipurile de probleme, deci poate sa aduca fericirea in viata prietenilor lui.

| mmeee79 a răspuns:

Fericirea. poate e cel mai greu lucru de obtinut!
E foarte greu sa mai poti fi fericit, in ziua de azi.nu stiu de cesad. Pe mine ma face fericita, cel putin momentan(de moment) natura, ploaia, soarele, zapada, toamna.frunzele maro de toamna.vantul...casutza mea. familia mea...

dar cel mai mult: DUMNEZEUhappy

| Диана a răspuns:

Marea.

| Anileda a răspuns:

Dragostea si prietenia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fericit e acela care nu vicleneste si care nu inseala, care nu fura si care nu isi pune nadejdea in puterea mintii lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel care este drept si cinstit este fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paza gurii si infranarea limbii aduce fericire celui intelept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fericirea este rodul vietii armonioase din toate punctele de vedere (...).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste "Jurnalul Fericirii" scris de autorul roman Nicolae Steinhardt
http://www.scribd.com/doc/57027/Nicolae-Steinhardt-Jurnalul-fericirii
lectura placuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proşti. Ne cheamă să fim buni, blânzi, cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi. (Numai despre păcatele noastre spune la Pateric „să le tâmpim".) Cum de-ar fi putut proslăvi prostia Cel care ne dă sfatul de-a fi mereu treji ca să nu ne lăsăm surprinşi de satana? Şi-apoi, tot laI Co r. (14, 33) stă scris că „Dumnezeu nu este un Dumnezeu al neorânduielii". Iar rânduiala se opune mai presus de orice neîndemânării zăpăcite, slăbiciunii nehotărâte, neînţelegerii
obtuze. Domnul iubeşte nevinovăţia, nu imbecilitatea.

| CarlaD a răspuns:

Pe mine ma face fericita MUZICA.nu exista o anume"cheie a fericirii". Asta depinde de ce-l face fericit pe fiecare om.

| alexa_3514 a răspuns:

Ciocolata te face fericit intodeauna!

| Matusalem_3602 a răspuns:

Fericirea este ca noi sa fim impreuna cu Dumnezeu si in viata aceasta si in viata de apoi in vesnicie, toti filosofii au cautat fericirea in diverse locuri si moduri, prin placeri trupesti, lumesti, etc. acestea se numesc surogate ale fericirii (inlocuitori) care bineinteles sunt de durata scurta, si practic niciodata nu te simti implinit prin ele deoarece tot timpul mai vrei ceva, al ceva de care nu ne mai saturam niciodata, de exemplu la un moment te-ai simti cel mai fericit om din lume daca ai avea serviciul ideal, l-ai obtinut, dupa un timp ti-ai dori o masina scumpa care crezi ca te-ar face fericita, o ai, apoi iti doresti o vila, o ai, si lista ar putea continua la nesfarsit, toata viata cautam acea stare de "fericire" care nu este fericire, insa adevarata fericire este eliberarea de pacate, o viata in Iisus Hristos, sfintii erau cei mai simpli oameni si erau fericiti, din pct. meu de vedere asta este cheia fericirii si nu e greu de gasit ci este greu de pastrat. Succes!