Iubirea este cea cu adevarat creatoare. Ne-am nascut din iubire si tot catre ea convergem. Ar fi bine sa o facem pe un drum presarat tot cu iubire. Sa daruim este insasi menirea noastra. Cel mai bine ne simtim de fapt atunci cand facem bine si nu cand primim. Antoine de Saint-Exupery a afirmat: "Daca ceea ce primesti iti poate fi furat, cine are puterea sa iti fure ceea ce daruiesti?" Ai gasit un frumos raspuns pentru tine si pentru viata ta si vreau sa specific ca l-ai gasit pe cel corect.
Nu greşeşti deloc, mai ştiu persoane. Dacă fericirea ta e condiţionată de a altor persoane, nu pot decât să te felicit! Sunt rari cei ca tine...
Daca ai descoperit ca asta te face fericit, este bine sa aflii si care sunt lucrurile care-i bucura pe cei din jurul tau.
Este destul de dificil sa-i multumesti pe cei din jurul tau si sa nu uiti de tine. Eu consider ca daca sunt multumiti doar cei din jurul tau si tu te neglijezi...degeaba traiesti. La fel de important este ca sa evoluezi si tu.
Succes!
Bravo tie ca ai gasit raspunsul si sper ca oamenii o sa te aprecieze pentru gestul tau ca ii faci sa fie fericiti, cred ca e foarte inteligenta aceasta descoperire a ta si ar fi super ca toata lumea sa gandeasca asa. Nu lasa nimic sa te descurajeze de la gandul tau de ai face pe oamenii din jurul tau fericiti.
Imi place "raspunsul" pe care l-ai gasit! Eu cred ca viata noastra ar trebui sa devina, de fapt, viata altora, adica sa ne punem viata la dispozitia altora pana acolo incat sa nu se mai faca diferenta intre viata noastra si a celorlalti!(la figurat vorbind, nu stiu daca s-a inteles).
Salutare! Am fost creaţi de Dumnezeu şi ideal pentu noi ar fi ca tot la El, în Împărăţia Cerurilor, să ajungem... asta dacă ne dorim o viaţă veşnică plină de lumină, pace, iubire etc. Cel mai important este să-l faci fericit pe Dumnezeu şi apoi pe oameni! Metodele le cunoşti cu siguranţă. Numai bine.
Da, ai descoperit adevaratul scop al unei vieti depline si mai ales ca ea are si un scop acum... felicitari!
Suntem niste nimicuri...am aparut cu un scop si totusi.traim o viata superficiala timp de sa zicem 60 de ani in care ce facem? ne scufundam in superficialitati fara a aduce beneficii...am ajuns sa ne pese de chestii total aiurea. evoluam da in ce? au ajuns probleme gen fumatul si idiotenii totale in locul stiintei. da am zis-o. mi se pare total deplasat faptul ca tataisa de la 4 nu are altceva de facut in loc sa ii barfeasca pe restul.asta e viata? pentru ce mai merita sa traim daca stim ca ne vom folosi viata astfel? merita sa ti se deia viata daca tu vrei sa te faci designer? la ce ii va ajuta pe restul? cred ca am aterizat pe alta planeta din greseala. e chiar absurd.este doar parerea mea?
Pai gandirea ta e foarte normala pana la urma, pentru ca asa ar fi si mai logic si mai simplu, dar, cum traim in lume reala, unde majoritatea narcisista nu imparte iubirea in jurul ei, cum o fac doar anumite persoane, asta nu e de ajuns.mai bine zis, ce sentimente si stari transmiti asupra celorlalti, se vor intoarce si la tine.Aceasi viziune am si asupra acestui lucru. Fa i pe altii fericiti si vei fi si tu. E simplu.
numeletrandafirului întreabă: