Am pus si eu aceasta intrebare si am primit raspunsuri folositoare si chiar inteligente citeste aici http://www.tpu.ro/......-disparut/
Buna, traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima ca nu se stie... tu chiar crezi ca oamenii pot sti cu siguranta ca in 2012 vine sfarsitul lumii, normal ca ei aproximeaza, dau cu parerea, lasa-l tu pe nostradamus sa se odihneasca in pace
Chiar daca unii ati raspuns ironic la intrebarea mea.mersi pentru raspunsuri.eu nu cred in asta, tocmai de asta va intrebam pe voi ce parere aveti, pentru ca am fost partasa la multe discutii cu oameni care cred. Vroiam sa aflu daca si pe acest site sunt astfel de oameni.
Nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii.Si ipotetic vorbind daca ar fi in 2012 Sfarsitul... unde te duci din calea lui Dumnezeu? Sfatul meu e sa nu te gandesti la prostii
Da, eu cred.deja am inceput sa sap in spatele blocului, sa imi fac o catacomba.am pus banuti deoparte sa imi iau multa mancare si daca imi mai raman imi iau si femei atat cat sa imi ajunga pe parcursul razboiului.va sfatuiesc sa nu faceti la fel.
Sclipiciii întreabă:
User252426 întreabă: