Toti avem momente de criza si timpul e mai nostalgic.Stiu ca acum ti-e greu si crezi ca iti este cel mai greu din lume, fiindca durerea ta e simtita la propriu.Si durerea cere sa fie simtita, simte-o si incepe cate putin sa faci ce iti place.Ce acum iti pare imposibil, mai tirziu te va face puternica, îți vei fortifica caracterul.Va veni și liniștea, vei zîmbi cu lacrimi de fericire, rămîne doar să crezi în aceasta.Eu te consider puternica ca sa treci peste toate piedicile, cum se spune că nu ne impiedicăm de un munte, ci de o piatră, deci nu merită aceste ginduri negative să te influenteze.
I loved it, moldoveanco!
Poti deveni mai rece, indiferent, nepasator daca vrei, doar sa nu devi nepasator cu tine insuti, te cred cei buni sunt mereu cei fraieri
Ray, cel mai mare inamic al omului e sine insusi, inainte sa devi indiferent fata de altul trebuie sa devii indiferent fata de tine insuti...un psihopat e oarecum o exceptie dar si el cred ca are stari de "empatie".
Să-ți oprești... umanitatea? Să încetezi a fi OM? Dar tu crezi că animalele nu suferă de frig, de foame, ori de alte lipsuri? Pune-te în locul unui cățel al nimănui, ori al unuia ținut în lanț, toată viața...
Criogenează-te, fiindcă robot nu vei putea fi! : ))
Ideea este daca ai invatat ceva din experientele traite.
Daca nu, se vor repeta.
Nimic nu este intamplator.
Umanitate...Suntem animale si functionam pe baza de afectiune. Nu poti trai fara asa ceva, cea mai grava boala este sa nu-i pese nimanui de tine. S-a constat ca niste copii dintr-un orfeliant, la varste fragede, au murit din cauza ca nu primeau iubire si afectiune, nu erau imbratisati niciodata, erau tratati foarte rece, fusese un experiment. De asta cei care in copilarie nu au fost iubiti tind sa isi creeze un eu sensibil sau, in cealalta extrema, irascibil si violent. Ei se indragostesc foarte repede, pun pasiune si sufera ingrozitor. Intelegi ce puternice sunt sentimentele astea? Nu ai cum sa iti faci asa ceva, la un moment iti vei dori iubire si vei uita complet toate depresiile astea. In schimb, daca nu te iubeste nimeni, vei suferi toata viata, cel mai probabil te vei sinucide. Asa functionam.
Ca sa fiu sincera, eu am fost crescuta la un orfelinat de la 5 ani si acum am 19, cred ca am supravietuit fara afectiunea din partea parintilor.n am sa ajung sa ma sinucid.Lol, never; doar ca durerea e prea puternica si suferinta.
Multi inainte, si eu am tot nouasprezece. Imi pare rau pentru tine, asta te va marca pentru restul vietii. Multi oameni cu probleme asemanatoare cu ale tale se refugiaza in iubirea de cuplu. Doar ca aici exista o problema: acea persoana este dependenta de cealalta, nu vrea sa-l piarda asa cum si-a pierdut afectiunea parintilor, si este mereu cu ochii-n patru, atent la celalt, ce si cum sa faca sa nu il supere si acesta sa plece.
Sa ati ei viata pentru cine?! pentru ce?! bai omule esti fata/baiat stai dracu in banca ta mai bine coboara jos din apartament/casa du-te la magazin si cumpara o cafea dou analizeaza bine situatia in care esti gandesteo putin si crede-ma de ai fi sa mori din mormant nu te mai scoala nimeni inapoi da de ce sa mori nu ti-a venit randul sau diavolu la mare incercare care esti pune stapanire pe gandurile negre care le ai? prin viata trece omul si prin bine si prin rau asa e lasat, revi peste o saptamana, si nu mai pune astfel de intrebari ca ti lumea in tensiune...
Nu cred ca OP se referea la sinucidere.
Esti sigura ca asta vrei sa devii?
https://www.google.ro/......https?/url
https://www.google.ro/......https?/url
Faza e ca nu poti deveni 'psihopat', asa te nasti.
Nu e vorba de umanitate. e vorba de sensibilitate. poti fi uman si mai putin insensibila in acelasi timp. de exemplu eu nu stau sa plang pentru copiii ce mor de foame(si ma pot uita la fotografiile in care li se vad coastele de cat de slabi sunt), dar in acelasi timp donez bani.
Baaa.voi sunteti nebuni? ..in niciun caz nu ma gandesc la sinucidere )doamneee... vreau doar sa nu mai simt nimic. ..intelegeti tot gresit.
Sfatul meu este sa te gandesti mai bine la ce vrei sa faci, gandeste-te ca viata vine de la Dumnezeu, si ai una singura, gandeste-te la oamenii din Africa, cu toate ca nu au ce manca si ce bea nu se gandesc nici un pic la sinucidere. Sa sti ca sinuciderea e un pacat, cand Dumezeu considera ca nu mai trebuie sa traiesti se va intampla: ''Domnul da, Domnul ia'' Gandeste-te bine la aceste cuvinte si te rog, discuta cu cineva despre asta, de preferat un Psiholog, el te va ajuta sa treci peste toate cele intamplate.
anonim_4396 întreabă: