| Anitaaaa a întrebat:

Stiu ca poate va parea stupid sau nebunesc ce urmeaza sa va intreb dar credeti ca e posibil sa-mi opresc umanitatea? ...chiar vreau asta pentru ca am trecut prin multe si m-am saturat de suferinta si durere..nu vreau sa mai simt nimic... daca e posibil imi spuneti si cum? ..va rog fara comentarii rautacioase!
dau funda!

Răspuns Câştigător
| FancySummer a răspuns:

Toti avem momente de criza si timpul e mai nostalgic.Stiu ca acum ti-e greu si crezi ca iti este cel mai greu din lume, fiindca durerea ta e simtita la propriu.Si durerea cere sa fie simtita, simte-o si incepe cate putin sa faci ce iti place.Ce acum iti pare imposibil, mai tirziu te va face puternica, îți vei fortifica caracterul.Va veni și liniștea, vei zîmbi cu lacrimi de fericire, rămîne doar să crezi în aceasta.Eu te consider puternica ca sa treci peste toate piedicile, cum se spune că nu ne impiedicăm de un munte, ci de o piatră, deci nu merită aceste ginduri negative să te influenteze.

32 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns (pentru Anitaaaa):

Multi inainte, si eu am tot nouasprezece. Imi pare rau pentru tine, asta te va marca pentru restul vietii. Multi oameni cu probleme asemanatoare cu ale tale se refugiaza in iubirea de cuplu. Doar ca aici exista o problema: acea persoana este dependenta de cealalta, nu vrea sa-l piarda asa cum si-a pierdut afectiunea parintilor, si este mereu cu ochii-n patru, atent la celalt, ce si cum sa faca sa nu il supere si acesta sa plece.

| RebecaManea a răspuns:

Te uiți prea mult la tvd