anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu sigur ca poti calatori in timp dar nu stiu sigur cum te poti intoarce inapoi help!

9 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Te-ai uitat cam mult la filme. Din câte ştiu eu, din ce "aparate de călătorit în timp" secrete s-au făcut, nu călătoreşti propriu-zis în timp, ci aparatul doar reflectă imaginea trecutului sau a viitorului în prezent. Deci de fapt eşti tot aici, în timp ce vezi alte lucruri... e mult mai logic aşa chiar dacă nu ar fi science-fiction.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Daca era la trivia/amuzante mai intelegeam da jur ca m'ai dat peste cap. Da'ti doua si mai formuleaza o data intrebarea happy

| dorinaugustin a răspuns:

Normal ca se poate... dar cine s-ar mai intoarce? happy

| AldanaBlue a răspuns:

Sa inteleg ca tu calatoresti in timp? Ai nimerit in Prezentul nostru si vrei sa te intorci inapoi la Prezentul tau, adica in trecut?
Daca-mi spui cum ai calatorit pana aici, iti spun cum sa te intorci inapoi.

| AldanaBlue a răspuns:

Te rog sa ne lamuresti cu ceea ce ai scris mai sus. Tot la asta ma gandesc acum. Si eu imi doresc sa calatoresc in timp, dar stiu sa merg doar inapoi.

| bittersweet a răspuns:

Poti sa te intorci inainte. doar ca sa fii sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era un film cu o tema despre asta, de prin 2003

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Somewhere in Time"-cam siropos dar e cu Christopher si Reeve Jane Seymour, atmosfera este sugestiva si te va ajuta cu prisosinta sa-ti raspunzi la intrebare.
ps. ai acolo si o varianta folosita cu succes de intoarcere in prezent

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Conform legilor fizicii, omul are dreptate. Teoretic, poti calatori in viitor, dar nu si in trecut (am invatat asta la fizica, da nu mai tin minte mai mult).
Asa ca mai bine stai cuminte, ca daca te duci, acolo ramai.