anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Suferința! Ce lucruri bune poate face pentru mine?

Răspuns Câştigător
| NotNamed a răspuns:

Iti va da o lectie de viata, practic de va face mai puternic. Nu suferinta trebuie amintita, ci lectia.

12 răspunsuri:
| FaneFane6564 a răspuns:

Pai daca inveti ceva din asta poate sa faca lucruri bune dar daca nu inveti o sa suferi in continuare si o sa ramai la fel.

| UnDiavol a răspuns:

Pe o parte îți Da o lecție și îți deschide ochi sa apreciezi cu Adevărat tot ce ai Și sa oferi mai departe mie asta mi-a oferi suferința lecți de viața și te face capabil și puternic de multe in viața mie asta mi-a oferit suferința Putere disciplina sa apreciez tot ce am și sa ofer mai departe

| Whitesnake99 a răspuns:

Te face mai puternic.

| Killer1235 a răspuns:

Te ajuta sa cresti si sa ai mereu o motivatie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te maturizează puțin. Toti suferim în aceste vremuri stai liniștit ca nu ești singurul.

| Nilsson a răspuns:

Te ajută să apreciezi mai mult lucrurile simple ale vieții, te face mai sensibil la suferința celorlalți, te face să treci mai ușor peste niște lucruri pe care pe alții i-ar copleși, te face să fii mai conștient de sine și în mod paradoxal te poate face mai fericit decât erai înainte.

| aleee5262 a răspuns:

Bucura te ca nu esti pe strazi, bucura te de conditiile pe care le ai si impune ti sa fii fericit. Tre sa zici doar : a, ok! Si sa treci peste laughing

| Zuzu1991 a răspuns:

Ce nu te omoara te face mai puternic

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Pe unii ii pocăiește.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Te poate motiva. Te poate face sa simti ca esti viu. Te poate face sa gindesti si sa gasesti solutii de a scapa de ea.

| SilentRain a răspuns:

Te ambitioneaza

| Februar30 a răspuns:

Suferinta te determina sa cauti cum sa o elimini, prin intelegere si antidot.
Daca te complaci in suferinta, n-are la ce sa ajute.