Sunt din timisoara de la scoala generala 5 (este primul meu an acolo fiindca ne-a mutat scoala). langa este scoala veche. prin iarna eu si cu prietenele mele ne-am dus in spatele scolii vechi si am inceput sa facem spiritism (in gluma nici nu stiam daca facem bine a facut pentru ca ne plictiseam). si am invartit sticla am pus tot felul de intrebari chestia ciudata este ca raspunsurile aveau sens. ultimele 2 intrebari : vrei sa ne omori? da, de ce? e amuzant. bun am spus ca OK, dar astazi nu ni se mai pare ca e OK. ne-am dus din nou in spate. era usa deschisa la vechiul atelier care acum a ramas din el numai ravasite. daca ma apropiam simteam ca imi inghata mainile si imi venea sa plang (sa lacrimez). eu si cu una din cele mai bune pr.ne-am dus in fata scolii iar celelalte au facut niste poze erau si doi baieti. unu dintre ei a intrat iar in poza dupa capul lui era o lumina. s-a dus si cea mai buna prietena a mea si a apurut in fata ei o lumina alba dar din fericire a facut poza. era o fata de om deformata parca ar fi fost torturata. am plecat de acolo dar inainte am vazut ca scrie staeaua steaua pe pereti. iar un baiat a spus firar de steaua atunci mingea parca ar fi vrut sa loveasca pe cineva. noi tine-m cu poil, iar din cate stiu steaua a pierdut aseara.
va rog daca stiti cumva o explicatie sa ne dati! nu glumim si nu ne arde de glume la adresa fantome. iar poza aia pe care a facut-o cea mai buna pr nu-i pot gasi explicatie.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.191.215.30) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro