Data viitoare sa te-nventi minte sa nu le mai dai bani.
Stai linistita, nu ai nimic, vrea doar sa te scoarca de bani.
Avem mai multe sanse sa o gasim pe Elodia in 24h decat sa patesti tu ceva. Nu exista blesteme.
Du-te iute acasa, vinde frigiderul si masina de spalat si fugi sa-ti faca farmece, ca esti isteata foc!
Tu chiar nu realziezi ca te-a luat de proasta tiganca aia?
Dupa ce te-a tras de lilba, evident ca ti-a spus ce voiai sa auzi.
cat despre farmece, nu exista, dar prostia si escrocheria exista si te costa foarte multi bani.
foarte amuzant!
Dacă tu crezi că femeia aia îți poate face ceva, atunci așa va fi. E vorba de energie. Gândindu-te la faptul că femeia aia îți poate ceva, atragi energia negativă asupra ta și implicit lucrurile rele vin la tine. Uită de ea și data viitoare nu mai fi așa naivă.
Te a prostit de bani.
Nici nu inteleg cum ai putut sa ii dai bani si par? Serios, iti cere cineva de pe starada par si tu ii dai? WTF?
Da!
Intr-adevar, cersetoarea "te a ghicit"... de fraiera, de stors bani.
Iti ghicesc si eu, daca dai o bere cand ne vom intalni: daca te vei mai duce la asemenea ghicitoare, iti vor lua tot ce ai de valoare, iar la urma vei fi fericita daca ramai cu chilotei de pe tine
Imi amintesc un banc vechi:
Merg o "ghicitoare" si o fata tanara in tren, in acelasi compartiment.
Ghicitoarea mananca o friptura frumoasa de ficat de gascai, iar fata se uita salivand la ea.
La un moment dat ghicitoarea, cand a mancat jumatatea din ficat, o pune inapoi la pachet.
Fata o intreaba:
- Ce efect are aceea mancare, n-am mai vazut asa ceva inca...
- Fata draga, vad ca ti e foame tare. Uite, eu m-am saturat, dar a mai ramas jumatate. E ficat de gasca si daca se mananca din el TE FACE MAI DESTEAPTA. E mancare scumpa, dar daca dai 200 lei, iti dau sa mananci restul ramas.
Fata avea chiar doua sute de lei, ultimii bani ramasi dupa cumpararea medicamentelor, dar ii era tare foame. Ii da banii ghicitoarei si mananca jumatatea ramasa din ficat.
Cand a terminat de mancat ficatul, fata se pune pe ganduri si intreaba ghicitoarea:
- OK. Intr-adevar a fostfoarte gustos, mi-a placut mult, m-am si saturat. Dar, ma gandesc, cu 200 lei puteam sa cumpar o gasca intreaga!
- Ah, draga mea, vezi ca deja isi face efectul? Incepe sa-ti vine mintea!
O poti lasa pe vrajitoare si poti sa nu-i dai niciun ban. Te poti indrepta catre Dumnezeu si scapi de orice blestem si nu ai nevoie de vrajitoare.
Astea sunt doar înșelătorii. In nici un caz sa nu te duci. Vrea doar sa-ti ia banii. Nu vei obține nimic benefic pentru viata ta. Vei lua doar o mare țeapă.
Tiganca ti-a facut cold reading. Adica ti-a spus niste lucruri generale pe care tu le-ai particularizat in mintea ta (cel mai adesea despre parinti, prieteni, viata sentimentala). E un truc psihologic pe care-l fac toti "mentalistii". Tiganii fac chestia asta inainte ca occidentalii sa afle de cold reading.
Evident ca n-ai ce cauta luni la tiganca, doar daca vrei sa te prosteasca si mai mult decat a facut-o deja. Fa in schimb paraclisul sf. Efrem cel Nou, si las-o pe tiganca cu descantecele ei de proasta.
Asta se intampla cand le acorzi atenție. Nu stie cum sa mai faca bani pe seama ta. Vrea s o faci cunoscută sau sa ti fie mila de ea din nou si sa i mai dai o pâine si pe ziua aia. Potolește te! Hranesti câinii care iti mușcă mana.
Termina cu prostiile astea, n-ai ce face cu banii? Da-i unui amarat si-ti va darui un zambet si urari de bine, nu sperieturi si prostii din acestea.
Nu te întâlni cu ea pentru ca să nu-i prindă vraja. Du-te spovedeștete pentru a slăbi putera vrăjilor.