| ParanoidKidu a întrebat:

Sunt la categoria "Educaţie şi cultură generală" sau mi se pare? De ce şi la categoria "Ştiinţă şi Filosofie" se pun întrebări legate de teme (Ex: Cum se analizează un verb predicativ? sau Expresia "oceanul de ninsoare" ce figură de stil este"? şi exemplele nu se opresc aici:"Comentează versul ăsta:..."). Oare de ce se pun atâtea întrebări legate de teme? Sunt aşa de mulţi analfabeţi care au 4 pe linie la şcoală? Propun ca toţi cei care pun întrebări legate de teme să fie suspendaţi rapid fără prea mare tam-tam.Susţineţi propunerea?

Răspuns Câştigător
| carmen111 a răspuns:

Intru totul, nici mie nu mi se pare bine sa-mi insire ecuatiile unei probleme sau mai stiu eu ce intrebari stupide.deasemenea,si cine ii ajuta si le raspunde e de vina, de aceea apar cat mai multe intrebari de scoala, pentru ca sunt ajutati.acest"ajutor"nu le face bine, din contra, ii leneveste si mai tare pentru ca stiu ca exista un site care le rezolva probl.la mate sau propozitiile la romana...si uite asa iau note mari pe nemerit si la examene sunt bata si plang pe la colturile scolii ca au picat...

4 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

De ce sa fie suspendati? - omul intreaba ce doreste- nu-ti place nu mai intra la aceea categorie

| dracusor a răspuns:

Eu nu sustin nimic.tu poti foarte bine sa raportezi intrebarile de genul ala, si ai rezolvat tot daca te deranjeaza asa tare.pe mine nici nu ma deranjeaza, si nici nu le raspundthinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Postare plina de irelevanta. Te-am raportat!

| Alexutz_Alexu_1995 a răspuns:

Ai dreptate intr-un fel sa-si faca singuri temele nu sa i le faca alti