| AvalohAlyn a întrebat:

Sunt miliarde de stele in Univers. Sunt miliarde de oameni pe planeta Pamant.Fiecare om in viata are steaua lui, dar doar unii ajung la ea si o cunosc.Stelele sunt de fapt visurile noastre.Deci care e steaua ta? Care e visul tau? Si raspunde SINCER.

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Cel mai mare vis și important e să îmi întemeiez o familie cu care să pot fi fericit, în rest totul se rezumă la aceasta de la carieră până la activitățile din timpul liber.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa reusesc in viata. Sa ma hotarasc ceea ce vreau sa devin, sa reusesc sa devin ceea ce mi.am propus, sa am multi prieteni de incredere, sa-mi intemeiez o familie, sa am gemeni sau tripleti, sa le pot oferi tot ceea ce-si doresc si tot ceea ce eu nu am.

| CVane a răspuns:

Imi visez, visele, inca ma vad pe o nava de razboi in 1700, mort in prima linie in Iwo Jima,citind din Biblie prin Notre Dame,stand pe un fotoliu vechi si rupt si citind,la focul semineului intr-o cabana veche,pe un munte,ajutand oamenii,stand pe o plaja insorita,cu un castel vechi gotic in preajma, stand de-a dreapta lui Mircea, sa-l aud pe Iisus, sa vad magii. Dar daca ma intrebi care mie ''visul'' in viata, e sa fac tot ce vreau(spre binele altora).

| Marrriaa a răspuns:

Filozofule!

| Misfits a răspuns:

Visul meu e sa prind cel de-al 3-lea Razboi Mondial si sa pot lupta alaturi de armata ruseasca impotriva Romaniei.
Si mai vreau si o ciocolata cu alune.

| Unicornaş a răspuns:

Mhm, visul meu? Nu m-am gandit pana acum la asta. Imi place sa traiesc prezentul. Dar mi-ar placea sa am o cariera stralucita in avocatura, o familie unita si bineinteles sanatate ca sa pot munci, nu? happy Ca mna, fara bani nu existi, practic.

| Whaveya a răspuns:

Sa ajut si sa fiu ajutata la randul meu!

| Anna2703 a răspuns:

Visul meu e sa fiu fericita si sa pot face oamenii fericiti >big grin

| ksuper31 a răspuns:

Eşti un om bun.
Nu-mi pasă de fericirea mea, eu doar vreau să fac lumea fericită, presupun...