| AntipaticuPreasfant a întrebat:

Sunt pasionat de istoria religiilor preistorice si antice, precum si de credintele medievale!
Imi puteti recomanda cateva carti despre istoria religiilor diferitelor popoare?
Fara pocaiti!
Scuzati categoria dar aici intra mai multa lume!

15 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Cand vii la Biserica cu mine?

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Ema a iesit la agătat.

| EmaS a răspuns:

Am eu si masina si benzina, te duc gratis.

| EmaS a răspuns:

Sper ca nu vrei sa-mi dai foc!

| EmaS a răspuns:

Si ca atare trebuie mai multa benzina! Deci, faci economie.

| EmaS a răspuns:

Ce importanta are? Iti trebuie multa benzina pana aici.

| EmaS a răspuns:

Credeam ca vrei sa vii cu mine la biserica.Nu te gandi la prostii, poti sa imi fi copil.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

„Nu te gândi la prostii, poți să-mi fii copil." rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Iti recomand doua carti: James George Frazer - Creanga de Aur, a aparut la noi in colectia BPT, in 5 volume(1980) si Mircea Eliade - Istoria credintelor si ideilor religioase, 3 volume aparute in anul 1991. Se poate sa fi aparut si alte editii din cei doi scriitori dar eu pe acestea le am. Mai sunt si alte lucrari scrise de Mircea Eliade, le poti vedea pe ro.wikipedia.org. Numai bine!

| Birjaru a răspuns:

Ahahahaha

| bendis92 a răspuns:

"Istoria religiilor" de Mircea Eliade. Este o provocare, dar merita, are o viziune frumoasa Eliadewinking

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Nu-ti scuzam categoria. Puneti-le la categoria Religie, ca de aia e facuta bai oameni buni.

| marinela_8529 a răspuns:

Poti incerca codul lui da Vinci, simbolul pierdut si cartiile scrise de Dan Brown. Toate au legatura cu istoria religiilor.
Sper sa-ti fie de ajutor!

| Binevoitor a răspuns:

"Mantuirea de dupa cumplita ratacire " Pavel Corut. Explica Crestinismul si Religia in general, cu argumente stintifice exacte. E foarte buna cartea.
Varianta pdf:
http://www.sorinblog.ro/......ectata.pdf

Varianta tiparita:
http://drumulinvingatorilor.ro/store.php?book_id=379

O recomand cu caldura! :)

| Offelia a răspuns:

Cum a zis și bendis92, Istoria religiilor de Mircea Eliade cred că te-ar ajuta mult, pentru ce cauți tu. Eu una o recomand din toată inima.