| BeingSelfless a întrebat:

Sunt sigur că, dacă s-ar face studii serioase în locurile misterioase (cu tot felul de legende înspăimântătoare), acestea ar fi descoperite și rezolvate, fie dovedite false, fie dovedite prin explicații științifice. Printre care, s-ar găsi pădurea Hoia Baciu, castelul Bran (și altele), catacombele din Paris, și alte locuri așa zise bântuite sau care trece un monstru pe acolo (Skinwalkers, după cum spun unii, dar nu numai...)

De ce nu se dorește ca acestea să fie rezolvate?
Nu mă refer la "băieții cu camera", ci la studii reale, organizate oficiale de câțiva experți într-un domeniu specific.

Dacă totuși unele sunt ilegale, de ce nu se fac echipe de investigații să dovedească dacă și de ce sunt ilegale (adică, să meargă până la capăt)?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Scrie tu alora, vin si lamuresc ei situatia unde pentru tine este neclar sau bintuit. In America este si o emisiune, cineva aduce experti, asta daca intr-adevar exista ceva urme de indoiala si aia cerceteaza, apoi omu vine si spune clar despre ce anume este vorba.

Am vazut si eu cateva episoade dar cu chestii de prin state, nu stiu daca sor duce astia si in alte tari.

Am vazut o chestie interesanta chiar linga mine aici, unde locuiesc in Texas, cineva descoperise nu stiu ce zid urias si lung de km, asta acu suta de ani, oamenii au pastrat tacerea ca nu cumva sa vina statu sa le ia terenurile laughing iar acu cineva a dezgropat informatia, a scris la emisiunea ce zic, a trimis ala geolog experimentat, a venit om care vazuse el personal o parte din zid, care incercase sa dezgroape in cautare de comori sau publicitate, dar s-a lasat pagubas din nu mai stiu ce motive. Acu a zis se baga, avea omu utilaje de sapat totu, au sapat impreuna si pana la urma era un zid natural laughing explica aia cum s-a format, zid inalt de 8 etaje in pamint asi lung de nu stiu citi km.

Alta emisiune era cu ceva scluptura de pe vremea cand au ajuns in america englezi si bla bla cu bastinasii, in sf sa dovedid ca scultura era de pe vremea aia.

Deci oameni corecti, arata clar cu dovezi, merg studiaza, dezgroapa, cauta dovezi clare si bum zic cum sta situatia.

Ce se intampla in badurea Baciului? Nimic, daca se intampla ceva stai linistit ca se stia, misuna doara povesti. Vrei sa vezi cu ochii tai? Mergi personal acolo si vezi, simti, vezi daca este adevarat ce spun unia ca povesti, simt nu stiu ce rahat, vad nu stiu ce submarine laughing deci ai posibilitatea sa mergi personal si sa vezi. Nu va mai luati dupa povestile altora.Mergi pana la capat asa cum spui laughing fa-o tu personal.
Echipe de investigatii sa ce anume? Cinei platesc pe aia sa faca ce? Caut eu emisiunea despre care am povestit mai sus si iti dau adresa sa le scrii tu alora, le povestesti, desi aia nu vin daca cel care le scrie n-a fost el cumva implicat in acea poveste. Asa din auzite din basme nu merge, nu esti credibil sau de luat in sama.

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca n-ar exista asemenea locuri misterioase (de povestit), atunci turismul ar ramane "pe butuci", ar da faliment. big grin

| relian a răspuns:

Uite alta poveste, care si astazi este sustinuta de oameni cunoscuti, geologi, fizicieni etc care se vind pe bani, care o vind si pe masa pentru bani laughing
Este vorba despre piramide, despre constructii de astea din roci. Tot ce vezi la acele documentare is povesti laughing aia is platiti, omu casca botu ca robotu, ca asa e omu, vrea sa auda ceva misterios laughing plus ca emisiunea, documentaru probabil face reclama la acele constructii, sa mearga lumea sa duca cascavalu alora laughing turism, aia e tot banu vorbeste.

Piramidele de cand citesti primele informatii si pana in ziua de azi wow, totu pare ceva nemaipomenit, dar de fapt is niste roci nenorocite din calcar, bine ei zic cas de granit laughing si uite asa sa tesut basme in jurul unor pietre care aduc milioane de cascaval guvernului.
Mai o mortaciune, mai o alta poveste de aia tesuta, ca e bantuita mortaciunea, ca omu sa vrea sa vada, ca asa e omu curios laughing totu e numa minciuna, adevar e doara simburele, asa cum spune si proverbu ala.
Normal ca is pietre, unde nu-s pietre nu? Totu e sa ai cu ce tese povestea, amatori, naivi is cu miliardele laughing

| relian a răspuns:

Emisiunea se numea, nu stiu daca mai este inca, eu am urmarit acu citva ani asa intimplator, de regula nu ma uit la tv, am vazut la cineva, eu nu am TV :))

America Unearthed asa se numeste, poti gasi si pe Youtube ceva episoade.Nu stiu daca mai este emisiunea si astazi, dar ca idee is uni oameni care cauta, bininteles ala era platit de cine difiza acea emisiune, nu o facea asa de unu singur, ai nevoie de bani multi sa faci asa ceva.
O sa vezi chema experti acolo unde el nu se pricepea, explica pe intelesul oricui.
Ma uitai acu, vad ca is episoade pana in 2019 si era emisiunea Travel Channel.
Banui ca no mai fi.Bine unia or sa spuna, ca si astea is masluite, sa iti arate ce vor ei.
Nu e chiar asa, poti tu sa analizezi, mai ales ca vine cu dovezi la unele chestii f clare.E naspa ca nu se mai face, interesanta emisiune.
Banui ca leo fi zis careva sa isi aute de treaba :)) aratind adevaru omu nu mai este interesat de acel loc, de mai stiu si eu sa mearga sa vada, sa viziteze bla bla.

Nu m-ar mira sa fi oprit emisiunea guvernantii :)) ce faci tataie, ne iei turistii, ne lasi fara malai :)) tot ce se poate.

Am vazut si eu chestii personal, la care multi zic wow, dar cand compari ce citisei cu ce vezi :)) nu mai, zici gata is lamurit.

Cam asta e lumea, oamenii vad diferit, sunt afectati diferit, plus ca unia cauta sa exploateze acele situatii, chestii, asa apar turistii care mai aduc ceva malai acolo.

Vad au facut vreo 50 de episoade apoi gata. Intra si tu pe wikipedia si vezi ce episoade sunt, apoi le poti vedea pe Youtube.

Iti las link cu zidu ce spuneam in mesajul anterior.

https://www.youtube.com/watch?v=I0W2Z-oKlnQ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca orice costa bani
Nu vede nimeni care ar fi beneficiul real in bani al rezolvării acelui mister.
Si sa mergi cu autobuzul te costa.
Care ar fi beneficiul real pentru tine daca ai descoperi ceva care e legenda? Dacă exista sau nu

| RosaliaOriginala a răspuns:

Sa crezi in fantome e semn de boala mintala

| BeingSelfless explică (pentru RosaliaOriginala):

Nu am insinuat acest lucru.

Întrebări similare