Stai linistit naibii ca n-ai nici pe dreacu'. Esti cel mai aproape de normalitate. Daca ai grija sa nu-ti duci ideia cu sinuciderea pina la final ai fi perfect.Sanatate cu bors si o zi buna.
Culca-te si trage un somn bun si pana maine iti trece!" Noaptea toate pisicile sunt negre" spune o zicala de-a noastra, adica toate lucrurile se vad mai grave decat sunt in realitate. La lumina soarelui situatia se schimba! Parol!
Nu dau la nimeni funda sunteni nebuni nu am nevoie de nimic( poate doar de un cutit care sa taie mai bine am niste silex in casa credeti ca ar functiona mai bine ca bisturiu de la maicamea sa-mi tai venele de la maini sau una din cele 4 mari vene de la gat?) acum serios raspundeti la intrebare pana nu mi se scurge tot sangele si mor
Eu nu ma droghez nu fumez nu beau nu fac sex sunt un copil barbat mos exemplar hai sa fim seriosi puteti da raspunsuri mai elaborate decat " DUTE LA PSHIHOLOG CA O SA TE SINUCIZI " hai sa fim seriosi o sa pun o intrebare mai draguta (si mai usor de raspuns la ea
Eşti foarte bulversat sentimental se pare. Rezolvăţi problemele care îţi provoacă aceste sentimente, du-te la un pshiolog dacă e cam grav, te poate ajuta foarte mult ( nu este o ruşine ).
Meditează la această problemă.
Faptul ca vrei sa te sinucizi ar trebui sa iti ridice semne de intrebare. Iti recomand sa vezi neaparat un psiholog pentru a te ajuta sa intelegi ce se inampla cu tine si ce te ajuta sa treci peste asta. Persoanele specializate o sa iti dea sfaturi mai bune decat TPU si prietenii.
Crezi ca este nevoie de stiinta si filosofie pentru a ne da seama ce este cu tine? Ai nevoie de un psiholog pentru a-ti pune gandurile in ordine, probabil ca ai si vreo` 16-17 ani ca altcumva nu imi explic.
Nu stiu cum de'ti sunt aprobate intrebarile,
http://www.tpu.ro/......i-in-casa/