Nu cred ca are legatura cu horoscopul ca prietena ti-a furat iubitul, nici ea si nici iubitul tau nu-s oameni de caracter!
Daca ar fi sa studiem dupa zodii, racii sunt persoane nehotarate, care s-ar trada si pe ele, daca ar scoate un 0, 0000001% confort din treaba aia. Sunt persoane fara creier, care merg incotro bate vantul, sa nu se oboseasca prea tare.
Sunt antonimul stabilitatii, si stiu sa complice lucrurile dupa propriile mofturi.
Asta doar judecand subiectiv racii vazuti de mine.
Daca ignoram zodia, ramane doar comportamentul de copil crescut printre gunoaie, sub pod.
Nu cauta scuze care sa te faca pasiva in fata problemelor; mergi mai departe, fara persoanele care te-au tradat.
Constelatiile nu au nicio influenta in viata ta. Horoscopul nu e real, dar unii oameni jura ca vad legaturi si asa zise "dovezi" pentru faptul ca ar fi real. Asta e doar o iluzie determinata de faptul ca tu vrei sa fie real, si daca vrei sa fie real o sa-l vezi real.
Adevarul e ca nu e real si cu asta basta.
Zodiacu e asa cam ca religia. Pare ca e adevarat dar de fapt totul e foarte vag si majoritatea oamenilor, un procent extrem de mare se regaseste in ce scrie pe acolo deoarece e foarte general. Toata lumea merge la servici, majoritatea sunt prinsi in trafic, majoritatea au un partener, etc etc.
Nu are legatura cu horoscopul ci doar cu compatibilitatea. Daca tu esti compatibila cu prietena ta de ce nu ar fi si iubitul tau?
Buna
Nu cred ca datorita zodiei, ci datorita lipsei ei de maturitate si prietenie adevarata cu tine.
Iubitul tau te-a inselat cu prietena ta, pe el il mai poti considera un baiat care merita atentia ta, si pe ea o mai poti considera prietena ta?
Saluta-i pe strada, respecta-i, si atat. Nu mai fi prietena cu ei.
Te rog, nu mai pune-ți baza vieții în horoscop, în rugăciuni sau orice altceva, fiindcă vinovatii suntem noi pentru fiecare situație, fie ea plăcută sau neplăcută
Doar tu ai putere asupra lucrurilor ce ți se întâmplă
Horoscopul este ceva prostesc
Nu are nicio treaba cu zodia, ce naiba, aceleasi gusturi? daca mie imi pllace de o fata si altora 10 le place nu inseamna ca avem aceleasi gusturi sau aceiasi zodie, si fostul tau e cam nenorocit si fosta prietena e cam panarama, dar daca sunteti intre 14-17 ani nu ma mira ca s-a intamplat asta. In concluzie nu are legatura cu zodia, sunt doar oameni prosti. Nu mai fi prietena cu ei si aia e, in viata nu o sa fie toti ceea ce par si in plus de toate oameni sunt total imprevizibili.
KitTY_2644 întreabă: