Nu ar trebuie sa ne preocupe astfel de ginduri sau intrebari.Sintem departe dea clona ceva. Povesti normal xca ne place sa auzim si de aia si sintem asa receptivi, uneori poate cam naivi.Dar atunci cind spui ca esti de acord sau nu cu ceva, acel ceva ar trebui in primul rind sa fie posibil.Asa sa vorbim sa ne aflam in trecere si eu zic ca asa fi de acord.Dar a sta nu ma ajuta si nici pe tine cu nimic.
Ar fi un nou pas pentru stiinta si dezvoltarea umana. Viata umana creata artificial, fara instinctul creierului de a crea emotii precum frica sau iubirea ar fi foarte folositoare. De exemplu pot fi facute experimente pe el, astfel putem descoperi lucruri noi despre corpul uman sau chiar cum sa vindecam anumite boli precum cancerul sau SIDA. In concluzie, da, sunt de acord.
Mi se pare doar inutilă. Suntem 7 miliarde și rasa umană încă n-are vreun plan să fie pe cale de dispariție. De ce ai clona pe cineva?
Este un pas care trebuie facut in numele dezvoltarii tehnologice, desi deocamdata este destul de inutila.
Normal! in felul asta nu as muri niciodata si nimeni drag nu va avea de suferit daca voi muri (pentru ca am clona) !
Unde ai auzit tu ca se face asa ceva.
Astia nu sunt prosti, oricum suntem prea multi pe Terra de ce ar vrea sa faca mai multi.