| EmaS a întrebat:

Suntem atat de diferiti si, totusi atat de asemanatori. Ce gen de persoana sunteti : comunicativa si prietenoasa, sau nesociabila, ostila?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ma adaptez situatiei si, mai ales, grupului. Nimeni nu poate fi esentialmente comunicativ/prietenos sau nesociabil/ostil.
Cu totii avem momente si momente in viata.
Sa vezi ce comunicativa si ostila pot sa fiu cand ma claxoneaza vreun cocalar ca "bemveu' lui" n-are loc de mine pe trotuar. Nici nu-ti imaginezi cu cata ostilitate ii comunic tot ce am pe suflet!

51 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Ideea e ca sunt sociabila.

| Hombre a răspuns:

Mai Ema am toate apucaturile enumarate de tine.

| EmaS explică:

Chris
Pai din cele doua, in care te incadrezi? Esti o fire sociabila, sau nu?

| EmaS explică:

Chris Nu, bineinteles ca nu.Acestea sunt stari pe care le traim cu totii in anumite momente ale vietii.

| EmaS explică:

Prin simplu fapt ca suntem femei,ne asemanam. Femeile sunt fiinte sensibile,sunt gospodine, iubesc si sunt iubite, au virtuti.Si totusi diferite,eu am alte prioritati, alta scara de valori, alt mod de viata.

| harciog a răspuns:

Sint schimbat-or al naibii.Am parte de toate calitatile si defectele.

| harciog a răspuns:

Mi s-a mai intimplat odata cind m-a luat Bent la hat.Ce naibii se pune cratima vsingura la cuvintul schimbat-or?

| FucktheSystem a răspuns:

Cum de suntem atât de asemănători? Cel puțin eu cu tine, din câte observ suntem complet opuse, nu prea există vreo asemănare...
Oricum, de ce nu există varianta „All of the above"?

| Klepto a răspuns:

Mai schimbat-or decat un cameleon care calareste un curcubeu dublu.Doar ciudatenia din mine ramane neschimbata.

| chelstone a răspuns:

Tu ai facut o greseala intrebandu-ne pe noi cum suntem, in functie de un sablon impus de tine. In societate poti fi atat comunicativ cat si mai putin sociabil, dar asta in functie de cercurile in care intri si care sunt interesele arealului de cunoscuti sau necunoscuti pe care ii intalnesti in viata. Adica, uneori consideri ca nu ai ce sa vorbesti cu cineva care are alte interese (hobby-uri, arta, sport, etc) decat ale tale, in sensul ca tie nu-ti place despre ce se discuta la un moment dat intr-un anumit areal. Dar asta nu te face mai putin sociabil sau ostil cuiva. Pe de alta parte poti sa porti discutii interesante cu persoane cu care ai mai multe interese comune (hobby-uri, muzica, etc).
Fiecare are placerile lui si nu poti introduce pe cineva intr-un anumit sablon, privind numai dintr-un singur obiect de activitate sau cu subiectivism, din punctul de vedere a cuiva care nu are tangente cu interesele celui clasificat.

| Chris a răspuns:

Lumea nu se imparte doar in doua categorii...

| Chris a răspuns:

@Ema Nu pot sa ma incradez in niciuna. Uneori sunt comunicativ, prietenos, iar alteori prefer sa fiu singur si am o atitudine ostila; totul depinde de starea mea si, bineinteles, de persoanele implicate. Acest lucru ma face un retras sociabil?

| Chris a răspuns:

@Ema In fine, nu prea s-a inteles la ce m-am referit eu. Sunt mai mult comunicativ, insa nu neaparat prietenos. Sunt foarte rar ostil, dar niciodata nesociabil.

| Alyra a răspuns:

În general a doua variantă.
Defapt...am o carte în care am teste cu personalități. Mi-a ieșit că am personalitate cu caracter evitant. worried

| PetreConstanta a răspuns:

Depinde de situatie

| elasexygagica a răspuns:

Prietenoasa, sociabila, deschisa, sexy si neboona in patlove strucklove strucklove struck bunaciune maximalove strucklove strucklove struck

| AdelinaC a răspuns:

Eu nu prea sunt sociabila, asta din cauza ca sunt timida.Si nici exagerat de comunicativa nu suntbig grinMa intrebi, raspund, altfel nubig grin

| МŶĶÁŶ a răspuns:

Comunicativ si negociabil rolling on the floor)

| Allrc24 a răspuns:

Buna Ema.Eu sunt o persoana comunicativa si prietenoasa cum ai zis tu dr numai cu persoanele care simt ca merita acest lucru, persoane ff apropiate.Adica nu-i voi spune niciodata unui amic obisnuit daca am vreo prb sau ma apasa ceva tin in mine spun asta numai unei persoane in acre pot avea ff mare incredere.Si cu cei in care nu am incredere sunt comunicativ.prietenos dar numai in anumite privinte... spre ca te-am ajutathappy

| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

Sunt comunicativa si prietenoasa, insa, totusi, nu am prieteni. straight face

| passenger a răspuns:

Comunicativa si poate mult prea prietenoasa laughing

| trifescugabriela a răspuns:

Comunicatica si prietenoasa!happy

| Rozette a răspuns:

Eu sunt eu, si nimeni nu ma poate schimba. Sunt si prietenoasa si comunicativa, ori uneori enervanta si ostila. Nimeni si nimic nu ma poate schimba, chiar daca nici macar acum nu am reusit sa ma autocaracterizez asa cum sunt, datorita diferitelor momente critice din viata, in care trebuie sa renunti la o parte din tine, din comportamentul tau, ca sa faci loc alteia...Asta-s eu...

| AndreiP98 a răspuns:

Sau

| KimY a răspuns:

@ardnaxur1961 are dreptate.
In general sunt comunicativa si prietenoasa.

| Fantomita a răspuns:

Comunicativa si prietenoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt comunicativă şi prietenoasă, nesociabilă şi ostilă. Depinde cum mă prinzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comunicativ si prietenos!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apai mai ema,sant deamandoua,dupa caz,ca harciog paregzamplu, de vreme ce santem frati.dar spun, dupa caz fiindca depinde cu shine stau de vorba.sant exijent cu mine insumi, da cu ceilalti sant ceva mai tare.o fi bine, o fi rau? bunul Dumnezeu stie mai bine.