| EmaS a întrebat:

Suntem atat de diferiti si, totusi atat de asemanatori. Ce gen de persoana sunteti : comunicativa si prietenoasa, sau nesociabila, ostila?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ma adaptez situatiei si, mai ales, grupului. Nimeni nu poate fi esentialmente comunicativ/prietenos sau nesociabil/ostil.
Cu totii avem momente si momente in viata.
Sa vezi ce comunicativa si ostila pot sa fiu cand ma claxoneaza vreun cocalar ca "bemveu' lui" n-are loc de mine pe trotuar. Nici nu-ti imaginezi cu cata ostilitate ii comunic tot ce am pe suflet!

51 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ce zici? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comunicativa si Prietenoasa

| Pufi1999 a răspuns:

Comunicativa si nu foarte foarte prietenosa, dar totusi.

| soraGrime a răspuns:

Depinde de imprejurari.

| Mihaela_3187 a răspuns:

Pai eu nu prea sunt comunicativa dar consider caci sunt prietenoasa si nesociabila big grin

| SerbanSnake a răspuns:

Comunicativa si prietenoasa cu cine merita sa fiu!

| babyblue23 a răspuns:

Comunicativa si prietenoasa sigur!

| Oana_4980 a răspuns:

Nesociabila. big grin

| GerontofilulCel a răspuns:

Sunt antisocialul ostentativ flegmatic cu tendinte de suicid nepremeditat si cu karma pozitiva. Sunt betivul vesel care rade la filme de groaza si plange la comedii seci. Sunt amarul care in noaptea de ajun face focul la teracota ca sa-i parleasca curul lui Mos Craciun. Sunt...un fel anume.

| D4N13L a răspuns:

Nesociabil ostil sad nu prea am incredere de ajunsa in mine incat sa comunic cu cineva mai ales sa fie si o fata la care tin mai bine imi tin gura decat sa zic vreo tampenie sad...

Răspuns utilizator avertizat
| ankutza17 a răspuns:

Comunicativa si prietenoasawinkingador sa vorbesc

| sorina_2044 a răspuns:

Buna,eu una sunt formata din toate calitatile enumerate de tine, depinde de starea mea nu ma pot rezuma strict la una

| alexvegas a răspuns:

Wau ba ardnaxuer1961 ba eu sunt la fel ca tine cand ma sacaie unu pe trotuar nu numa ca ii vb urat ii mai dau si m.e :d rolling on the floor

| misuu a răspuns:

Prima varianta winking

| Alyna_2941 a răspuns:

Sunt o persoana comunicativa si prietenoasa, ma adaptez repede situatiei si imi fac prieteni noi.

| EuCelRau a răspuns:

Eu sunt cum vreau eu sa fiu, simplu.

| butterflyefect95 a răspuns:

Eu pot spune despre mine ca sunt cam retrasaa si foarte sensibila si emotiva.

| anna_6290 a răspuns:

Comunicativa, prietenoasa, intelegatoare, ajutatoare si mai ales modesta

| g30rg3_9729 a răspuns:

Cred ca putin din fiecare, dacă ai trece pe strada pe lângă mine, mai privi ca o persoana nesociabila, însa dacă ai ajungi sa vorbești cu mine iți vei da seama ca de fapt sunt o persoana comunicativa și foarte prietenoasa.

| raul88 a răspuns:

Eu injur si nu ma supara

| cristi_7293 a răspuns:

Comunicativa prietenoasa