Un om face totul premeditat pentru ca cea mai mare curva e gindirea umana.De ce? Pentru ca sintem interesati de imaginea noastra in fata celorlanti si nu ne pasa de descoperirea abisului din noi.
De ce ne mintim singuri in legatura cu chestii de care nu ar trebui sa ne pese?
nu stiu dar si eu ma mint de multe ori de multe chestii, sincer nu stiu de ce tot vreau sa stiu de ce nu inteleg,
Asa e omul creat? Ma tot gandesc, daca dumnezeu e atat bun si bla, bla de ce ne face asta? De ce traim?
eu nu cred in dumnezeu, evolutia explica asta prin adaptare la mediu, ne mintim ca sa ne adaptam acelei minciunii, de exemplu am tot spun nu conteaza aspectul fizic am fost un mincinos ani intregi pana am aflat ca ma mint, poate sunt singurul care e asa sincer de pe TPU
De ce traim? cred ca pentru a iubi, pentru a avea ce ne dorim, cateodata si pentru ca sa suferi
Ne mintim singuri pentru ca ne este rusine de faptele noastre si nu avem puterea sa recunoastem.
1)Pai,dumnezeu nu exista, scoate tampenia asta din cap.
2)Ne mintim singuri pentru a ne pastra moralul ridicat(cred).
Oamenii secolului 21. Duplicitari şi confuzi.Se amăgesc singuri.
De ce? Datorită integrării în societate şi a normelor impuse de aceasta.Nu-ţi mai permite să fii tu însuşi.Cel puţin, asta cred la momentul actual.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: