| Vizitiul a întrebat:

Suntem facuti pentru viata, sau viata este facuta pentru noi? Argumentati.

8 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Amandoua: respiram oxigen, suntem inzestrati cu organe pentru a simti, cu suflet spre a ne bucura sau intrista, cu minte spre a intelege ca nu suntem nemuritori; deci suntem facuti spre a vietui. Dar si viata e facuta pentru noi ca fapturi organice fiindca ce rost ar avea sa existe o anume planeta in Univers care sa fi primit toate conditiile spre a ne servi drept casa? Noua si tuturor fapturilor bazate pe carbon, dupa cate inteleg, ce au nevoie de aer si apa. Dar un gand nu-mi da pace:totusi, oare doar acestea sa fie singurele conditii spre a se numi viata ceea ce ele sustin? Daca viata se numeste si eventuala fiinta ce s-ar hrani cu siliciu, pe o alta planeta? Nu suntem noi oare prea restrictivi si aroganti? SPUNE SI TU!

| SatanaInIzmene a răspuns:

Suntem, pur si simplu, NOROCOSI. Dintre miliardele de spermatozoizi, simte-te cel mai norocos ca ai fost un pic mai rapid. Daca iti punea vreo unul piedica pe drum, nu ne mai puneam acum intrebari existentiale.

| GyeBaek a răspuns:

Viata este facuta pentru noi, noi ne facem realizari in viata, viata noi o traim, noi avem viata noastra si nu viata realizeaza pe noi, si nu viata traieste prin noi, si nu viata ne are pe noi.

| Contrast a răspuns:

Viata este facuta pentru noi... ea ne este data, si tot ea ne este luata...la un moment dat!
Cand renuntam la viata, ne-o "luam" noi singuri, pentru ca nu avem nevoie de ea(in mentalitatea unora chiar nu are nici o valoare.). in timp ce altii ar da totul ca sa mai aiba parte de ea.
Nu suntem facuti pentru ca viata sa nu hoinareasaca, asa...de dragul hoinarelii, sau noi am fi aparut, ca un "ceva" care sa puna capat plictisului vietii!
Viata ne-a fost data ca un dar... fara nici o plata, pentru ca sa ne bucuram de ea si de-a lungul ei!

| Cris3584 a răspuns:

Noi suntem viata. Nu stiu daca suntem facuti de ceva sau cineva, sau daca viata ar fi ''facuta'' pentru noi.
Terra e plina de viata, iar noi facem parte din ea, suntem una cu ea.

Suna putin cam mirific, stiu, insa intrebarea ta ma duce cu gandul la evolutia bacteriilor dupa disparitia dinozaurilor big grin

| Luciana_7235 a răspuns:

Suntem facuti in viata.

| OLumeColorata a răspuns:

Viata pentru. noi. Dar numai Dumnezeu sau cel ce cu adevarat ne-a creat daca nu e Dumnezeu poate sti exact raspunsul la intrebarea aceasta.

| Gabytsuu a răspuns:

Omul a fost creat de dumnezeu pentru viatawinking

si invers

cred ca amin2 laughing suna cam banal big grinhee hee

Întrebări similare