| ƛƝƊƦЄЄƛ a întrebat:

Suntem singurele finţe vii din Univers?(După părerea voastră)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-as multumi sa stiu ca mai exista macal niste "finte" moalte plin Univels...

31 răspunsuri:
| DeyBoyAngel a răspuns:

Nuu

| ஐღArinaღஐ a răspuns:

Ar fi atat de egoist si narcisist din partea noastra daca am crede ca suntem singuri in acesti univers imens

| king997 a răspuns:

Nu cred.

| Mădă0611 a răspuns:

Imposibil

| DuzzyDrey a răspuns:

Normal ca nu...straight face

| totElodia a răspuns:

E ca si cum ai intreba daca intr-un desert arid din Africa de Sud traiesc numai reptile mici... E cea mai idioata intrebare pe care am auzit-o luna asta. Cum sa fim singuri, intr-un univers alcatuit din miliarde de galaxii, si din mii de trilioane de planete de cel putin dimensiunea Terrei.

| WhatheWow a răspuns:

Eu nu cred ca sintem singurele " vietati " din Univers dar nici nu cred ca acum exista alte fiinte inteligente.

NOname
| NOname a răspuns:

După părerea mea, este ca și imposibil să fim singure ființe vii din Univers.

Apache
| Apache a răspuns (pentru WhatheWow):

Omul modern traieste pe acest pamant de aproximativ 100.000 de ani.
In schimb universul exista de cam 10 miliarde de ani.
E ca si imposibil sa nu existe fiinte mai evoluate *cel putin comparativ cu noi * dat fiind faptul ca oamenii sunt o specie atat de tanara

| Dariusuu a răspuns:

O intrebare buna. Dar din pacate nimeni nu poate raspunde la intrebare si sa demonstreze acest lucrul.

| WhatheWow a răspuns (pentru Apache):

Bine, orice e posibil dar gindeste-te putin ce se va intimpla daca vor reusi sa se intilneasca doua civilizatii de pe planete diferite.

Apache
| Apache a răspuns (pentru WhatheWow):

Daca ar reusi asa ceva atunci probabil am putea presupune ca ar fi mai evoluate decat noi.
....si odata cu evolutia poate intervine si ratiunea.
O fiinta mai evoluata poate si-ar lasa in urma instinctele de violenta si distrugere pe care le au oamenii si ar putea coexista in armonie.
...Asta sau s-ar distruge precum in alien big grin

| WhatheWow a răspuns (pentru Apache):

Eu totusi cred ca Evolutia evita acest lucru. Probabil, sa spunem ca traiesc in alte galaxii si ca amindurora le va fi imposibil sa calatoreasca in afara galaxiilor.

| RAY a răspuns:

Nu stiu

| unul1 a răspuns:

100% DA! Si asta nu e doar teoria conspiratiei. Daca vrei sa te lamuresti urmarest serialul Ancient Aliens. Il gasesti pe vplay

| WR104 a răspuns:

Da

| mihaitaLGP a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=IQNrlXqfeyA&feature=plcp

Au studiat foarte mult fenomenul, deci sunt de luat in considerare.

| unul1 a răspuns (pentru WhatheWow):

Uita-te la Ancient Aliens pe vplay la cateva episoade si vezi daca mai ai aceeasi parere

Răspuns utilizator avertizat
| unul1 a răspuns (pentru lolosaurus):

Ai urmarit serialul? happy Cateodata se mai bat unele lucruri in cap dar prezinta dovezi scrise etc. Merita vizionat!

Vreau mici explicatii pentru piramide (din egipt, piramidele mayase ), pentru Stonehenge, pentru desenurile din lanurile de grau (chiar daca pare simplu raspunsul ca l-au facut oamenii... cam greu de crezut ca ar fi realizat unele forme geometrice foarte precis ), explica de ce zeii din fiecare religie ( FIECARE, citeste daca nu istoria religilor de Eliade ) veneau din cer insotiti de zgomote ca tunetele si fulgerele, gravuri si toate cele pe care nu are rost sa le insir acum.

Cu piramidele : cum puteau oamenii din antichitate construi asa ceva tinand cont de faptul ca nici azi nu le-am putea construi cu tehnologia noastra? Faptul ca acolo erau ingropati faraonii este o supozitie. Fa ceva pentru... tine. Urmareste primul sezon de la ancient aliens. Eu nu am zis ca fulgerele erau atribuite zeilor ci venirea lor pe pamant era cu "tunete si fulgere". Ai vazut macar pe internet niste icoane antice? Ar fi interesant

| Shammal a răspuns:

Nu, exista o multitudine de fiinte prin univers

| Alikke a răspuns:

Sigur ca suntem singurele fiinte vii.
Animalele sunt moarte. La fel si fiintele extra-dimensionale.
*raspuns ironic*
Pace.

| LiveStar a răspuns:

Sigur nu, universul e infinit, oriunde poate exista un sistem solar care sa sustina viata

| andrei a răspuns (pentru unul1):

rolling on the floor