| EmaS a întrebat:

Sunteti de acord ca numai un om valoros poate estima valoarea altuia?

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Categoric,vai cit esti de valoroasa!

37 răspunsuri:
| Marian3rd a răspuns:

Da, dar estimarea nu are valoare!

| mgtow a răspuns:

Depinde ce tip de valoare critica si mai intai sa se vada pe el. Daca si el la cat de valoros e + ca a comis o groaza de pacate nu are dreptul sa judece pe nimeni.

| Elastic a răspuns:

Dejeaba e valoros, dacă se crede mai bun. Într-adevăr poate să dea lecţii celor din jurul ei /lui. Dar numai pentru cauze bunee. Nu ca să îl considere alţii mai bun :-) /Bună.

| BSM a răspuns:

Nu, nu sunt de acord.

| darrio2007 a răspuns:

Oarecum.Dar si un om mai putin valoros poate recunoaste valoarea celui mai sus decat el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tare ma tem ca toti sunt mai valorosi decat mine, dar poate fi si buna aceasta fiindca toti vor spune; hai ma sa-l luam si pe Kingmax cu noi saracul.e neinsemnat dar e al nostru.nu-i asa? eu asa sper.

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Sa stii ca am premiat rasunsul pentru ca m-a facut sa rad,nu pentru ca ar avea dreptate. Toti avem pret in ochii Lui.El a platit acelasi pret acolo la Golgota pentru fiecare,nu am fost rascumparati nici cu aur, nici cu pietre scumpe, ci cu sange sfant.„De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine, şi popoare pentru viaţa ta."http://www.youtube.com/watch?v=LWJsFn8Km88

| KaterinkaBoy a răspuns:

Da! By the way. buna intrebare!

| emmyl a răspuns:

Un om îmi vorbește și mă luminează. Altul îmi vorbește și nu mă lămurește. Eu, cel nevaloros, pot estima care din cei doi este mai valoros.
Deci nu sunt de acord!

| harciog a răspuns:

Inseamna ca mi-ai apreciat si tu valoarea cu fundita si ca, in final, sintem doi oameni extrem de valorosi? Nici nu-ti dai seama cu ce inima mare plec la serviciu.Sar'mina.

| EmaS explică (pentru harciog):

laughing laughing Iti doresc spor la treaba! Si servici usor!

Apache
| Apache a răspuns:

Nu...pentru ca cine a catalogat omul valoros de la bun inceput?
Valoarea unui om nu are limite...este doar limitata de el insusi

| MishuD a răspuns:

Nu, pentru ca "estimarea" este intotdeauna subiectiva. Si orice "estimare subiectiva" nu are vreo valoare reala, e doar o parere.
Si din alt punct de vedere, cine demonstreaza ca un om este "valoros" (altfel decat daca`i un cocalar cantautor supranumit "gigel valorosu") si schimbandu-si numele din buletin poate sa arate ca el este "valorosu", cel putin cu numele laughing.

Oricum, raspunsul este nu, nu ai voie sa ii judeci pe ceilalti doar pentru ca te crezi mai bun(a) decat ei. Poti sa iti exprimi o parere si cam atat.

| EmaS explică (pentru MishuD):

Dar nu era vorba de dreptul de a judeca pe altul, din contra, intrebarea mea se refera la recunoasterea valorii celuilalt.Vezi tu, unii se cred net superiori altora si nu le recunosc meritele.Dar pentru asta ai nevoie de integritate.

| Vizitiul a răspuns:

Daca as fi de acord, as spune ca doar un prost poate estima prostia care zace in alt prost. Eu cred ca un destept poate aprecia mult mai bine prostia tipica prostului. De asta, cand spun ca tu si harciog va inselati, am si o justificare. Faptul ca va simpatizati, nu aduce o baza teoriei sustinute de voi, n-o face veridica.

| EmaS explică (pentru Vizitiul):

De unde ai tras tu aceasta concluzie? Sau esti gelos?

| Vizitiul a răspuns (pentru EmaS):

Gelos? Am motive sa fiu gelosrolling on the floor))? Cred ca te supraapreciezi.

Hai lasa vrajeala, stii tu ce stiu si eu, sau ai uitat?

| Vizitiul a răspuns (pentru EmaS):

Ce vrajeala? Eu ma distrez pe seama tarolling on the floor). Te consumi ca gazul cand iti brazdez creierul cu plugul mintii, estelaughing?

Imi place ca o intorci ca la Ploiesti, nu esti de pe acolo, nu?

| MishuD a răspuns (pentru EmaS):

Ba exact despre asta e vorba, dreptul de a`i judeca pe ceilalti.
Recunoasterea "valorii" unui om implica si recunoasterea lipsei acestei "valori".
Adicatelea iti asumi dreptul de a decide care`s buni si rai (prosti/destepti) doar pentru ca tu te consideri "evoluata" (da, stiu, te consideri creata dar nah, presupun ca nu ai aparut din senin si la fel si pe tine te-a nascut, crescut si iubit o mama).

Nu Ema, nu ai voie sa judeci oameni, nu esti judecator, esti om la fel ca noi si parerile tale is doar pareri, nu adevaruri absolute.
Exprima-ti parerea, nu pune etichete.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS explică (pentru MishuD):

Unii din orgoliul personal nu recunosc calitatile altora si acceptarea lor. Tine de demnitatea fiecarei persoane de modul in care se rapoteaza la altii fara sa se considere mai buni mai valorosi, mai superiori.

| EmaS explică:

Stai linistit, sotul meu nu are nici un fel de probleme. A avut un stil de viata echilibrat, nu a facut excese de nici un fel. Si daca ar avea, eu tot nu as face compromisuri. Am niste principii de viata pe care nu le-as incalca pentru nimic in lume. Daca raspunsul era afirmativ, nu refuzam propunerile tale, inca de la inceput, nu? As putea sa iti fiu mama.

| EmaS explică (pentru lolosaurus):

Da, dar sunt oameni de calitate cu virtuti cu un caracter placut, care isi repecta cuvantul dat, plini de bunatate, amabili, oameni pe care iti face placere sa ii ai prin preajma. Si sunt si oameni cu care nu ai dori sa interactionezi nici macar pe internet.

| Woodenpints91 a răspuns:

Şi cum poţi măsura valoarea unui om?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti oamenii sunt valorosi.

| EmaS explică (pentru Woodenpints91):

Dupa roade ii veti cunoaste.Vezi raspunsul catre lolosaurus.

Răspuns utilizator avertizat
| Woodenpints91 a răspuns (pentru EmaS):

Nu înţeleg cum se poate măsura valoarea unui om prin cât de frumos se comporta el cu ceilalţi.