Pff... nu suport minciuna de niciun fel. decat sa ma minti si sa aflu dupa aia adevaru` de la altcineva si sa doara mai rau, mai bine imi spui in fata adevaru` si ii mai ok. cum e vb aia ca o fapta recunoscuta e pe jumatate iertata, asa e si cu minciuna
Adevarul.In general ma prind destul de repede cand sunt mintita sau cand imi "coc" prietenii vreo farsa
La capitolul mintit sunt de-a dreptul patetica
Si un copil de 5 ani s-ar prinde ca mint
Eu prefer adevarul dar in unele cazuri o minciuna este nobila pentru ca protejeaza iubirea dintre doua persoane. Dar depinde ce minciuna. Nu orice minciuna.
Subscriu la harciog. Am vrut sa scriu ca prefer sintagma "minte-ma, dar daca tot ma minti macar minte-ma inteligent", dar a lui e mai buna.
Si oricat de dureros ar fi adevarul, eu unul il prefer in fata oricarei minciuni.
Prefer un adevar dureros decat o minciuna. Nu suport sa fiu mintit. Mai bine sufar o perioada de timp si imi revin decat sa traesc in minciuna.
Depinde ce minciuna spui. Uneori scopul scuza mijloacele asa ca a spune adevarul nu e intotdeauna metoda cea mai inteleapta. Mai stiu si ca "bunul simt se compune din adevaruri care trebuiesc spuse si din adevaruri ce nu se spun". Deci, nu o data am spus sau am acceptat o minciuna, asta-i viata.
Oricat de tare m-ar durea, prefer adevarul. mereu am pus pret pe sinceritate si sa imi spuna in fata ce e de zis, nu minciuni, ci numai adevarul.
Orice om minte, minciunea este o forma de existenta in societate.Nu poti spune adevarul mereu pentru risti sa-ti atragi antipatii si nu stima, cum crezi.Adevarul ustura si nu suntem la fel de bravi in fata lui pe cat ne credem, mai ales daca este vorba de ceva grav. E mare lucru daca reusesti sa smulgi adevarul de la cineva, dar este un lucru rar.Eu am incredere in intuitia mea si ma bazez pe alte criterii pentru a stabili valoarea de adevar.
Poate pare o lasitate, dar uneori prefer sa fiu mintita frumos.Desi consider ca daca este vorba despre ceva serios, e mai "curat"adevarul decat minciuna "murdara". paa
Minciuna spusa cand trebuie e tot minciuna, dar mai dulce e adevarul, chiar daca atunci cand il afli simti mari dureri
Adevarul ca minciuna are picioare scurte , dar cred ca intr-o buna zi tot voi afla asa ca mai bine adevaru...
Pai sunt persoane care nu iti vor spune adevarul niciodata si macar daca te vor minti sa te minta frumos.
una din conceptiile mele esti :" Minte`ma ca ma iubesti si am sa te mint ca st fericita!"
O minciuna naste alta minciuna. Prefer adevarul. Iar daca sunt nevoit sa mint, pot sa o fac cu stil, frumos, cred si eu Dar nu prea e cazul... Nu am de ce sau de cine sa ma feresc.
Adevarul nu poate fi dureros, atat timp cat e adevarul absolut. Doar daca refuzi sa-l accepti. Si trebuie sa fii constient de situatia in care te afli.
Sincer as prefera adevarul decat sa traiesc intr'o minciuna...chiar daca adevarul, de multe ori, doare
SALUT! Mai eu mereu am adoptat cea de-a doua sintagma.Eu prefer sa-mi spuna adevarul, in fata, oricat de dureros ar fi el! Dar recunosc ca minciuna este cateodata buna deoarece te scoate din belele, dar pana la urma tot se va afla adevarul!