| Vizitiul a întrebat:

Sunteti pusi in situatia de-a scrie o carte despre ceea ce ati trait pana in prezent. Aceasta carte contine doua capitole:
-primul capitol:Realizari.
-al doilea capitol:Esecuri.
In sfarsit, ati scris cartea si ati pus-o intr-un loc sigur pentru ca face parte din voi, din trecutul vostru. Dupa o perioada de timp iti amintesti de ea. Ce capitol ai prefera sa citesti prima data si de ce? Ce capitol crezi ca te-ar ajuta catusi de putin in viitor?

15 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

La mine cred ca ar fi numai un capitol; esecuri pentru ca realizarile nu prea le-am luat in seama si nu cred ca ar mai trebui citite pentru ca nu cred sa le pot uita vreodata.

| blondissima a răspuns:

Mi-ar fi imposibil sa uit de carte si implicit ce-am scris in ea. N-ar fi nevoie sa recitesc.Ar insemna ca am uitat ce-am scris, ce-am trait... cine sunt.

| Hăgiul a răspuns:

Cred ca as rupe-o c-o manie lacrimogena imediat ce as gasi-o pentru ca am fost intr-atat de dobitoc incat sa-mi intorc capul catre-un fum ce nu se mai intoarce si se-nalta iute catre cer...atat de dobitoc sa-mi incetinesc pasii si totusi drumul sa continue sa ma tarasca dupa el, atat de necurat d-acest sentimental melancolic, un gand retrograd unde toti stateau, radeau sau plangeau cu mine...si-acum in locul acela este-o masa goala la care stau resemnate niste scaune goale, si-o carte cu paginile-si ingalbenite prematur de durere si insirate cateva cuvinte goale, unde poate doar randurile ce-au ramas nemazgalite mai spun o poveste.
Aventurile-mi de-o viata,
doar fantome la ferestre,
Indesandu-mi printre zestre,
doar durere si doar ceata.

| Fineness a răspuns:

Paiii...Binele este trecator si se uita foarte repede.In schimb,raul isi infige adanc radacinile in noi si parca este aproape imposibil de uit cat si chiar daca nu vrem,tot la un moment dat ne vom aminti de el!
De exemplu,intru-un lucru,un om prima data isi aminteste partile rele si apoi cele bune.
Asa ca prima data ma voi uita la realizari, ca sa imi amintesc mai bine cum a fost, iar dupa aceea ar urma esecuri, pentru numai ele m-ar ajuta pe viitor sa devin mai buna si sa incerc sa nu mai fac asemenea greseli. love struck
Cam asa ar fiii la mine...

| FollowTheLight a răspuns:

Asi citi capitolul escecuri, ca sa imi dau seama unde am gresit, de am ajuns la acele esecuri.In viitor, fiind mai trecuta prin viata, cred ca mi-asi da seama...
Fiind in viitor, realizarile din trecut mi s-ar parea banale comparate cu cele din viitor.Cel putin asa sper.happy

| akaa a răspuns:

Pai...in viitor ambele capitole te`ar putea ajuta. Realizari : ce ai putut sa faci bine asa cum ti-ai dorit si o poti face din nou pentru ca esti capabil.
Esecuri : Ce nu ai putut realiza sau nu esti capabil de a face acel lucru... stii ca nu poti sa-l faci asta inseamna ca nu il vei face a 2 oara ca sa nu ai din nou acelasi esec.
Cum spuneam ambele capitole te ajuta. Cele de la realizari poti sa le faci din nou pentru ca esti capabil si cele de la esecuri nu le mai fac deoarece nu esti capabil.
Funda? big grin

| ZZG a răspuns:

Prima data mi-as reaminti esecurile, sa nu le repet in viitor si apoi mi-as trece in revista realizarile, si desi nu sunt prea multe, din cand in cand imi ridica moralul.

| RockaruL a răspuns:

Ok,o sa iti scrii chiar aici ambele capitole
Esec
Realizari
Gata am terminat.Deajuns? Cel putin eu m-am plictisit scriind.

| AllysaDeea a răspuns:

Cred ca, capitolul cu esecuri, pentru eu sunt o fire abitioasa o sa incerc sa fac din acele esecuri niste realizari! sper sa iti fie de folos fundita

| jordan210cm a răspuns:

Esecurile te fac mai puternic odata ce ai trecut prin ele,dupa parerea mea,ele raman intiparite in subconstient si actioneaza ca si un sistem imunitar odata ce sunt asimilate.
Realizarile pe de alta parte pot fi numite toate momentele frmoase si clipele care te-au facut sa fii fericit, poate ca uneori nu ne dam seama ca cele mai mici lucruri te pot face fericit, de aceea cred ca daca ne-am da seama si am reusi sa transpunem aceste lucruri intr-o carte atunci am stii intotdeauna de ce am avea nevoie pentru a fi fericiti.
Deci realizarile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aş începe în ordinea pe care le-am scris: primul capitol (realizări ),al doilea capitol (eşecuri ).De capitolul eşecuri sunt sigură că nu voi uita, chiar dacă nu voi mai citi cartea.Din ele am învăţat.De capitolul realizări poate că am nevoie din când în când să-l citesc, să-mi aduc aminte că pot să reuşesc în multe lucruri. Atunci când îmi pierd încrederea în mine este bine venit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Realizari... pentru ca prefer sa-mi uit esecurile happy. Esecurile ma vor face trista pe moment, dar realizarile ma vor ajuta sa ma mentin in forta big grin.Dar din alt motive as incepe cu esecurile (care cum am zis ma intristeaza) iar apoi sa continui cu realizarile (care cum am mai zis ma bucura ) happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil, in viitor, as rade de ceea ce numesc eu realizari si esecuri, pana in momentul asta.

| Rossey a răspuns:

Primul.Realizari.

| AnneeAnnee a răspuns:

Eu una asa citi intai al doilea capitolul "Esecuri" iar apoi primul "Realizari". As face acest lucru deoarece cred ca asa as vedea ce am gresit,mi-as da seama de esecurile mele,iar apoi as vedea lucrurile bune pozitive care in trecut candva m-a facut fericita. Asa ai putea sa faci o balanta intre acele capitole si ti-ai putea da seama cum a fost trecutul tau.
Ambele capitole te vor ajuta, de exemplu : cel "Esecuri" cred ca iti va arata ce ai gresit si te invata sa nu mai faci aceleasi greseli, aceleasi erori, iar celalalt capitol te va indruma spre lucruri bune, spre noi realizari ca si pana acum.Nu stiu poate tu crezi ca unul dintre ele te ajuta mai mult, insa fiecare are un rost!