Traieste-ti viata asa cum doresti si cum ti se pare mai bine, dar nu uita niciodata de unde ai plecat, s-ar putea sa fie nevoie sa te intorci candva.
Da, am mai multe. Dar nu imi vin toat in minte acum. Unul din ele ar fi 'Give a man a fish, and you feed him for a day; teach a man fishing, and you feed him for a lifetime.' La asta ma gandesc atunci cand vreau sa introduc pe cineva in afacerea mea de retea, adica il invat si pe el sa faca bani
„Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain."
-Numai bine.
Am un proverb, "ce tie nu iti place, altuia nu face", asta nu ma opreste sa le intorc moneda celor care fac ce vrea muschii lor care "minte nu are".
While I thought I was learning how to live, I have been learning how to die.
1.Head up, Stay strong, Fake a smile, Move on!
2.Act like a LADY, think like a BOSS!
Nu-ti dorii sa fie mai usor, doreste-ti sa fii tu mai bun.Nu-ti dorii mai putine probleme, doreste-ti sa ai tu mai multe abilitati.Nu-ti dorii mai putine provocari, doreste-ti mai multa intelepciune.
Nu contează cine ești și ce faci acum, care sunt experiențele tale tale nereușite și eșecurile care te-au remarcat, ai o singură viață, o folosești la maxim sau pur și simplu o trăiești pe degeaba.
Ăsta ar fi.
Ceea ce oamenii trebuie să sacrifice este suferinţa lor: nimic nu este mai dificil de sacrificat. Un om va renunţa la orice plăcere mai degrabă decât să renunţe la propria sa suferinţă. Omul a degenerat în aşa fel încât ţine la asta mai mult decât la orice. Şi totuşi, este indispensabil să se elibereze de suferinţă.
citat din George Ivanovitch Gurdjieff
Fii stapan pe tine insuti si vei stapanii lumea.
Feodor Dostoievski
Vrei sa cunosti lumea?
Priveste-o de aproape.
Vrei sa-ti placa?
Priveste-o de departe.
I.L. Caragiale
...
Asa crezi tu, dar nu stii ce se ascunde in mintea baietilor. Daca nu te-ai indragostit niciodata, imi pare rau pentru tine.
''Omul cel mai mare nu este cuceritorul, ci acela care se stapaneste pe sine insusi'' ( A.Schopenhauer)
''Vrei ca lumea sa se schimbe? Fa schimbari in propria ta lume''( Neale Donald Walsch)
''Tot ce doriti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel'' (regula de Aur)
''Sufletul iti vorbeste prin sentimente. Asculta-ti sentimentele, pretuieste-ti sentimentele si urmeaza-ti sentimentele!'' ( Neale Donald Walsch)
Cam dupa acestea ma ghidez eu si-mi plac foarte mult ( alaturi de multe altele... )
O zi buna!
Inainte aveam o slabiciune pentru replicilea lui Bugs Bunny, acum am virat-o pe spiritualitate si am un motto din aiurelile lui Tom Waits( tot un fel de Bunnylicious): "'Don`t you know theres no devil, theres just god when he's drunk"
"Never look down on anybody unless you're helping him up"
"Nu privi niciodata de sus pe cineva decat daca il ajuti sa se ridice."