| 4b a întrebat:

Te impiedici de...viata?

Răspuns Câştigător
| WR104 a răspuns:

Viata pune piedici destul de des chiar si celor mai norocosi, important este sa nu cazi si daca totusi o faci sa te ridici repede.

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu, am învățat s-o iubesc și așa perversă cum e, cu bune și cu rele... Iar tangoul nostru a devenit aproape perfect...

| MrsEinstein a răspuns (pentru NOname):

Frumos spus. Ai tot respectul meu.

| NOname a răspuns (pentru MrsEinstein):

Mulțumesc.

NOname
| NOname a răspuns:

Când o să afli ce e metaforă, anunță-mă și (poate) continuăm.

| harciog a răspuns:

Da si nu-mi pare rau, am revelatia unui copil care invata sa mearga.

| Dumnezău a răspuns:

Doar daca nu stii sa joci jocul si nu ai cunostinte despre strategiile ce trebuie sa le urmezi. Exista oricand optiune de QUIT GAME, in caz ca nu esti croit ca sa fii as al jocului sau macar un jucator decent.Personal,stiu cum sa joc jocul in asa fel incat sa nu patesc ca in Jumanji.

| Inferno a răspuns (pentru Dumnezău):

"Viata nu iarta slabiciunea." Adolf Hitler

| Inferno a răspuns:

Ma impiedic de prosti.

| Wøodenpints a răspuns:

Mă împiedic de ea, mă ridic, mă scutur, îi trag un picior şi plec mai departe.

| WhatheWow a răspuns:

Ooo, si inca cum! Pentru mine viata e un drum pavat cu bile de biliard; si culmea e ca de cele mai multe ori parca ele insele ar fi vii, fugind de colo colo, silinduma sa fac echilibristica. Nu intotdeauna reusesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doar daca se impiedica viata de tine...winking

| 1Mihai1 a răspuns:

Ştii de ce mă iubeşte viaţa? Pentru că şi eu o iubeschappy.

| Analytical a răspuns:

De intrebarea ta poate. Nu ma ridici? Nu multumesc, cred ca ma ajuta un altul sa ma "ridic". Esti prea bussy cu intrebari prostesti. Ah, te-ai impiedicat. I get it.

| 4b explică (pentru Analytical):

laughing frumoasa imaginatie...

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Pai da.
Morla Vorbind m-am impiedicat o data de viata cand mi-a murit bunicul la care tineam foarte mult, la nimeni din familie nu am tinut mai mult decat la dansul foarte mult timp am stat suparat insa dupa ce m-am impiedicat si am stat o vreme jos findca ma durea foarte tare "piciorul" pana la urma m-am ridicat si mi-am continuat viata.
.Iar.

Fizic Vorbind Mergeam o data pe strada si a trecut o masina iar eu am vrut sa ma dau cat mai pe margine findca era o sosea ingusta, insa eu cum eram atent la masina nu am vazut ca pe acea margine sunt niste tevi micute si suptiri asa ca m-am impiedicat de una iar cand m-am impiedicat am cazut cu piciorul stang in alta teava dupa ce am tipat vreo 10 minute si nu a venit nimeni a trebuie ca eu singur ca ma ridic si sa merg 200 de metri pana la spital.

P.S Teava mi-a intrat in muschiul de sus al piciorului (la bulan) foarte aproape de os.

| Morrigan a răspuns:

... cad si ma julesc... pun pansament si trece.