| Jonnymiksa a întrebat:

Te iubești, te respecți suficient?

15 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Suficient, pe cât consider că merit, da. Însă ia în considerare că astea sunt lucruri relative. De exemplu pot să am o totală lipsă de respect pentru cineva care se presupune că ar merita. Dacă întrebi după "Îl iubești, îl respecți suficient?" e iar da.
Întrebarea ta cred că ar suna mai bine: "Consideri că ești corect cu tine însuți?"

| Alexuţ02 a răspuns:

NU şi NU.

Respectul de sine la mine a dispărut demult şi nu mai pot să fiu persoana care am fost, evenimente din viaţa mea m-au schimbat, şi cumva m-au şi învăţat nişte lecţii dure.

| Jonnymiksa explică (pentru Alexuţ02):

De ce?

| Alexuţ02 a răspuns (pentru Jonnymiksa):

Ţi-am spus şi de ce, timpul m-a schimbat şi m-a învăţat chestii despre oameni laughing

Nu pot să-ţi spun toată viaţa mea A-Z, dar ţi-am răspuns, nu şi nu, nu mă iubesc, şi nu, nu mai mă respect pe mine ca persoană.

| Jonnymiksa explică (pentru Alexuţ02):

Mai defineşte ceva ce tot ascunzi? Dacă e ceva grav privat atunci te inţeleg, nu e nevoie să descrii public*!

| Alexuţ02 a răspuns (pentru Jonnymiksa):

Nu-i aşa grav, dar repetându-se până la urmă eşti dezamăgit complet, în primul rând de persoana aia, apoi de tine că ai crezut-o şi ai fost naiv.

Nu-i cine ştie ce de explicat, am avut încredere, am sacrificat, am încercat să fac ceva ca într-un final să mă lovesc de un zid şi vina să fie aruncată tot pe mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| Jonnymiksa explică (pentru anonim_4396):

Bine, care e reţeta ta, dacă nu e secret?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Jonnymiksa):

Egoismul

| Jonnymiksa explică (pentru anonim_4396):

Bine deci ajută egoismul.
Lupta pentru putere și EGO-ul cere laude, supunere și aprobare?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Jonnymiksa):

Nu neapărat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu si nu las pe oricine sa-si bata joc, sa ma puna in situatii jenante, pentru ca sunt prea prost sa raspund cu aceeasi moneda sa Nu cumva sa-i supar.

| vjr1979 a răspuns:

Nu. Cauza cred ca este undeva in copilarie...

| Jonnymiksa explică:

Bine te inteleg, aşa e viaţa.

| Jonnymiksa explică:

Iubirea de sine este un izvor al bunăstării, abundenței și armoniei.