Teorema spune ca timpul e relativ ( aproximativ ).
Deci, s-ar considera ca teorema e general valabila. Oricum, ciudata intrebare...
Teoria relativitatii e relativa asa cum teoria germenilor e puturoasa, teoria placilor tectonice fierbinte si cum teoria gravitatiei este grea. E timpul sa nu iti mai faci idei dupa denumire si sa cercetezi mai bine la ce se refera, poti sa incepi cu fizica de clasa a 12-a.
Într-o altă postare spuneai că eşti praf la fizică. Dar eu văd că eşti destul de înfigăreţ când apar probleme de fizică; şi nu mă refer numai la răspunsul pe care îl dai aici, ci la multe altele pe care le-ai dat cu ceva timp în urmă şi din care se vede că nu eşti deloc străin de fizică. Deci, ori, ori... Eşti praf sau nu eşti?
As putea spune ca sunt relativ praf hahahehaha ce glumet sunt
Fizica imbraca multe aspecte, una e principiul relativitatii si cu totul alta e dinamica moleculelor, din cauza careia m-am ales si cu o restanta acum cativa ani. Personal nu ma incurc cu fizica pe care nu o inteleg inca, dar fiecare are niste baze stabilite si in liceu, si afinitati pentru alte tipuri de fizica (cine nu are la un moment dat o faza de astronomie/astrofizica?)
AvalohAlyn întreabă: