| sabin89 a întrebat:

Termenul "perversiune" te duce parcă automat cu gândul la ceva respingător, dezgustător. Nimeni nu vrea să fie pervers. Dacă totuşi cineva a căzut în lanţurile unei perversiuni, el va face eforturi disperate de a rupe acele lanţuri. Credeţi totuşi că sunt şi unele persoane care, odată căzute în astfel de "lanţuri", nu numai că nu încearcă să se elibereze de ele, dar ajung chiar să se complacă şi să îşi justifice felul de viaţă? Pe de altă parte, observaţi în societatea modernă o tendinţă spre "legalizarea" unora dintre aceste lucruri respingătoare, în sensul de a le considera acceptabile sau chiar normale?

Răspuns Câştigător
| Darkmagic a răspuns:

Astea se numesc furaje, si or sa fie rumegate pana la capat.
Daca "societatea" iti da un miliard de "libertati", Me too e ok, homosexualii sunt cool, "Common Era" e in voga, sa nu se mai supere ateii sau hindusii, drogul ala cu nume de femeie castiga teren in legalitate, si mai ai si 63 de genders, pentru aia care nu stiu ce sunt cand se trezesc dimineata, atunci nu mai esti ocupat sa te ingrijorezi de controlul pe care tot societatea il exercita tot mai strans.
https://www.tpu.ro/go-to-answer/16069360/
Crezi ca pe bizarul asta caruia i-am raspuns, si pe alti un milion ca el, ii intereseaza ca Lawrence si Sergey ar putea afla si cand se duce el la buda, daca i-ar interesa, sau ca Facebook stie si cand isi cauta el niste chiloti prin dulap, si imediat ii servesc reclama la chilotii favoriti?
Ntt. Chestia asta ii pare chiar cool. Se crede liber, pentru ca are "libertatea" sa se creada ce vrea capul lui.
Misto intrebarea, dar inca nu s-a ajuns la fundul sacului cu perversiuni si "libertati". Tocmai au aflat ca putem sa fim tinuti in case oricat, si sa se inchida orice.
Nu-ti vine sa iti desenezi un zambet pe masca?
Uite cam asa:
:D
Or sa iti dea niste noi "libertati", (niste prostii ca restul), si vor strange un surub din alta parte...

46 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru DoarBogdan):

Daca este in grup? uite noi doi si o fata nu vrei?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

O nu nu, nu impart prada ^_^

Eu doar te ajut ca sa facem o femeie fericita, serban poate veni si el si mossoti, ce e rau in asta, sa ne protejam impotriva covid asta e esential

Tocmai moralitatea asta ne face ipocriti, falsi ca ne confortam unui sistem care e impotriva naturi noastre

| sabin89 explică (pentru RAY):

Te ştiam om serios.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar pe de alta parte dacă mie nu mi convine ca cineva sa ma spioneze pe ascuns când eu sunt în casa, nu ma face pe mine încuiată și nici pe el open mind, fiindcă dacă mie nu mi convine sa fiu spionata nu o sa fac nici eu asta altuia chiar dacă sa zicem as fi curioasa. Ideea e ca dacă un om ți se pare ciudat îl espingi fiindcă ți se pare dus cu pluta nu fiindcă ai tu o moralitate aparte, te enervează și te deranjează, nu are legătură cu a fi încuiat. Dacă un om ți se pare retard nu o faci din cauza societății.

| RAY a răspuns (pentru sabin89):

Sabin si eu te credeam lipsit de moralitati ipocrite,ce legatura are seriozitatea cu sexul in grup? primatele o fac,bonobo aia care sunt cele mai inteligente fiinte de pe planeta si asemanatoare noastre fac orgi sexuale,tu imi spui ca nu sunt serios, daca tie ti foame si esti in siberia si ma vezi inghetat nu ai manca o mana ceva,nu ai fii om serios,fii tu serios,totul este permis si mereu va fi,asta e selectia naturala,daca eu vreau te bat si iti iau totul sau invers,ce facem ne prefacem ca nu e asa,suntem o specie de falsi,ipocriti, egoisti, spunem ca sunti crime dar omoram animale pentru hrana, multe le tinem in custi, ia sa tin eu intr o cusca toata viata, dar e moral

| Holiday a răspuns (pentru Emma30555):

"Dar pe de alta parte dacă mie nu mi convine ca cineva sa ma spioneze pe ascuns când eu sunt în casa, nu ma face pe mine încuiată și nici pe el open mind"

Ok. Dar daca aluia ii place sa sa te spioneze pe geam si de asemenea, tie iti place sa te spioneze, mai e vreo problema?
De fapt despre asta e discutia, nu despre a face ceva impotriva vointei cuiva.

| Seba2013 a răspuns:

Inca din vechiul testament oamenii incercau sa se purifice de pacat. Oamenii se pot intoarce de la intuneric la lumina prin botez, penitenta, convertire, pocainta, etc.
Daca se intorc de la "lucrurile intunericului" sau "faptele carnii" si respecta "prima porunca" sau traiesc "potrivit spiritului" se pot schimba. Devin fiii lui Dumnezeu, pentru ca el este Adevar, Lumina, Curatire, Iubire, etc. Iar cine traieste potrivit acestor lucruri sunt fiii lui Dumnezeu.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru T0T):

Same man

| Emma30555 a răspuns (pentru Holiday):

Desigur ca nu e nici o problema

| sabin89 explică (pentru Darkmagic):

"Suedezii fac coada la..." - Ai vreun link, ceva care să arate asta?

| Darkmagic a răspuns (pentru sabin89):

Url=https%3A%2F%2F...Pz5ddLXRyS

https%3A%2F%2F...Pz5ddLXRyS

Nu te uiti la stiri?
Am gasit in romana, nu stiu daca merg, dar poti cauta si tu.
Fata de 2018, fenomenul accelereaza acum de teama covid, si oricum, astia vor sa renunte la moneda fizica, total.
Se va intampla in cativa ani, probabil 3-4, si la acel moment trebuie sa fie toti cu cip-ul in mana.
Ti-ai baga? :)

| sabin89 explică (pentru Darkmagic):

Eu cred c-o să-mi bag două, în caz că se defectează unu să fie şi o rezervă.

| doctorandus a răspuns (pentru RAY):

Mda, o teorie câștigă teren: că oamenii și bonobo sunt specii de cimpanzei.

Iar moralitatea religioasă tradițională este special făcută să nu poată fi respectată de nimeni, după fiecare act sexual să-ți pară rău și să cotizezi la biserică.

| RAY a răspuns (pentru doctorandus):

De ce ești așa misterios?