Pai sigur ca e femeie. Niciodata n-am cutreiarat-o cap-coada. Asta pentru ca n-are cap si nici coada (numai cand o ridica).
Pf, şi eu care credeam că Terra este ceva imens format din straturi de rocă şi metal.
Păi, să mă bag pe zeităţi.
Terra se considera a fii zeitate primordială(în cultura religioasă). Prima zeitate a fost feminina, deoarece femeia dă viaţă. Cum, Pământul există dinainte oamenilor, se considera că zeitatea aceasta feminină a existat încă de la începuturile timpului şi că ea nu a fost creată, deoarece ea însuşi crea (pământul dă naştere roadelor şi bla, bla)
Şi, am terminat.
Categoric e femeie, una bolnavă şi foarte răzbunătoare atunci când îşi trimite copiii Katrina, Josephine, Teddy, Laura...
Si daca tu ai citit de ce nu-mi raspunzi?
Cartea aia e mai interesanta, un raspuns direct ii ia din farmec.
Intreaba Luna! cand Terra era mai bunaciune, a avut loc un contact fierbinte.In urma lui s-a format Luna, trebuie' sa stie.Eu cred ca e hermafrodita...tu nu observi ce munti i s-au sculat.
Cred ca un creationist trebuie sa stie.Cand Dumnezeu a trecut pe langa saraca Terra, a intrebat-o de ce plange, si ea i-a raspuns cu lacrimi in ochi: "cade PDL-ul!", Iar Dumnezeu prin potenta lui ascunza prin Univers i-a zis: "Baga-ti puala-n el!" Si atunci instantaneu a fost dotata cu ceva, Dumnezeu nu scoate vorbe goale si desarte, Sa fie clar!
1. ce te intereseaza asta?
2. oricum nu o sa mori mai destept daca afli si nici mai prost daca nu afli.
1. Ce te intereseaza ce ma intereseaza pe mine? Daca nu stii ce sa zici nu mai raspunde! Asa se procedeaza!
2. Nu despre asta era vorba.