| Dreamer a întrebat:

Tesla reusise sa creeze energie din neant, asta insemnand energie gratuita pentru toata lumea dar bineinteles ca a fost obligat sa abandoneze acest proiect deoarece nu aducea profit societatii, adica guvernele nu mai aveau cum sa ne stoarca de bani. Acum intreb de ce toate inventiile cu adevarat benefice pentru omenire sunt,, abandonate" sau folosite intr-un cerc restrans? Chiar atat de neimportanti suntem sau dezvoltarea umana inseamna doar acel cerc restrans? Totul se rezuma la bani pentru ei iar pentru noi la vise si imaginatie pe care ei le traiesc deja?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ai zis si tu in intrebare... totul se rezuma DOAR LA BANI. De asta se distruge incetul cu incetul planeta asta! In loc sa folosim mai mult surse de energie inepuizabile ca energia solara, eoliana si ce spuneai tu de Tesla ala (trimite-mi daca vrei mai multe detalii printr-un mesaj te rog), noi folosim energia nucleara ca sa ne umplem de reziduuri, energia produsa prin arderea combustibililor fosili, sa distrugem tot, tot ce e bun... Si asta doar pentru ca unii-altii sa se imbogateasca pe spinarea noastra. Eu am auzit ca suntem sustinuti de U.E. daca punem panouri solare prin acele fonduri, insa populatia trebuie informata. Daca 25% din populatia planetei ar folosii aceste surse alternative pamantul ar fi un loc cu adevarat mai bunwinking

22 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

In locul lor as fi facut la fel, recunosc. Asa ca, accept situatia cu bratele franghie.

| Dreamer explică:

Uitati pentru sceptici influenta lui Tesla si care sustine ideea ca putem avea energie continua si infinita.

http://corttex.wordpress.com/2012/10/06/energie-infinita-si-gratuita/

| Inferno a răspuns:

Enormitatile puse pe seama lui Tesla sunt lipsite de suport. Energie din neant nu exista.

| Dreamer explică (pentru Inferno):

Este metaforic spus neant. Nici macar nu exista asa ceva. Stim foarte bine ca totul functioneaza pe baza de energie.Totul este format din atomi, chiar si vidul sau spatiul,, gol'', deci nu exista neant. Atomii sunt compusi din particule care sunt incarcate electric, iar atomii se reproduc continuu....rezulta ca energia electrica este peste tot si infinita si o minte dibace precum a lui Tesla a si reusit sa o exploateze. Dar sti cum e, ceea ce omul de rand nu intelege spune ca este legenda, deci da poti sa spui ca lipseste suportul stiintific.

| RAY a răspuns:

Logic ca da, de ce isi prelungesc astia viata prin medicamente si nu videca boala si siptomul, totul e pentru banii, traim exact ca cimpanzeii in jungla, pacat de aia omorati in 89
femeile stau cu tine pentru banii

| doctorandus a răspuns:

Medicamente, medicamente.

| relian a răspuns:

Ce spui tu sau crezi sint povesti.O fi fost el Tesla bun dar nu chiar atit de bun.Stii cum este cind unul omoara stiu si eu 5 oameni deja devine legenda, gata ala a batut o armata de oameni.Asa se intimpla si in alte doemnii, iarta oamenii ajung sa ridice pe respectivul la rangul de zeu apraope.Asta este firea omului.Deci Tesla na creat nimic din ce ai auzit tu.Alea sint povesti.Cea facut el a facut si se foloseste.In rest fiecare om spune ceva sau are ideii pe care le poate studia le poate aplica sau nu.Una este sa spui ca ai putea sau ai incerca si alta este sa si rea; lizezi acel lucru.Tu crezi ca daca cineva descopera enerigie de nicaeri, desi asa ceva nu exista asta ar insemna falimentul marilor companii? Te inseli.Tot acele companii vor detine si aceste energii care vor avea nevoie de ce avem si acum. Daca avem energie static de ex ce asta inseamna ca nu mai avem nevoie de prize, de cabluri, de statii, transformatoarte etc? Asta e ca oamenii nu gindesc cind citesc sau aud ceva.Ok nu mai folosim stiu si eu carbuni, sau petrol sa ardem sa producem aceasta energie dar vom avea nevoie de altceva.Sa nu devenim penibili si sa credem ca infingem un tarus in pamint si gata legam un fir si avem energie gratis.Astea sint povesti.Nu este vorba de bani.Sint oamenii foarte bogati care au miliarde si ar da citeva milioane cuiva sa descopere ceva ca dupa el sa beneficieze de toate aceste descoperiri si sa stringa alte miliarde. Oamenii nu-s capabili deocamdata de asemnea povesti.Sint doar povesti pentru ca noua oamenilor ne plac povestile.Nu vedeti si la cinema ce filme sint f aperciate? Iron Man, Superman, Thor si asa mai departe.Toti vai merg sa vad filmul ala, toti visam sa fim astfel de personaje, toti visam frumos, insa realitatea este alta si o vedem oriunde.Vedem ca si astazi oamenii fac focul cu coceni su bête si asa mai departe.Asta este adevarul nu povestile scoase de uni si alti.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Sunt doar zvonuri. Eu cred ca Tesla este una dintre cele mai overrated personalitati ever. Pe ce te bazezi cand spui ca Tesla a reusit sa creeze un perpetum mobile? Pe niste conspiratii citite de pe net?

| Dreamer explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Pentru ca era constient de existenta energiei tahionice, pentru ca a fost unul dintre cei mai mari inventatori ai omenirii, pentru ca avea o minte sclipitoare si pentru ca norvegianul din link-ul de mai sus a demonstrat inca o data ca se poate crea perpetum mobile iar cuplata la o sursa transformatoare poate oferi atat electricitate pentru ca tensiunea sursei sa se autosustina cat si pentru a fi folosita, aceeasi tensiune - energie continua si infinita. La o scara mult mai mare acest aparat ar putea alimenta un oras intreg continuu.
Cat despre Tesla :,, He cannot be overrated!''

PS: Miracolul mecanicii... ceata pentru stiinta

| suffarstar a răspuns:

Exista o ordine mondiala,oameni care au foarte multi bani si nu vor ca profiturile lor sa scada. Oamenii aceia au intr-adevar foarte multi bani,am auzit ca exista anumite zone pe glob strict secrete, de exemplu in muntii Ural sunt oameni foarte bgati care invest miliarde de dolari pentru a face cercetari despre cum sa traiasca vesnic. Acei oameni vor sa li se mute creierul in alte corpuri, corpuri robot sau nu stiu exact sunt chestii ce abia se stiu.
Am citit undeva ca un inginer a pus la punct un autombil ce functiona practic pe apa. Se credea intr-o revolutie a sistemelor de functioanre a automobilelor, cand, brusc inginerul a distrus proiectul si nu a mai revenit niciodata cu alte proiecte. Mi se pare absurd ca in secolul 21 sa folosim motoare cu aproape acelasi sistem de ardere vechi de 100 de ani. Si exista posibiltati. Alcoolul este un combustibil ce nu polueaza, are putere calorica mare si, totusi, se foloseste inca benzina. Sunt oameni ce au foarte multi bani care stau in spatele acestor lucruri. S-ar putea produce energie electrica prin mijloace "neconventionale" si astfel nu am mai fi obligati sa cumparam gaze de la rusi.
Din pacate asta e lumea in care traim, e mai rau ca niciodata, 98% din banii mondiali sunt detinuti de 1% din populatia globului.Suntem sclavi.Sclavii din antichitate sau din Evul mediu erau bine tratati, pentru ca stapanii lor erau preocupati sa aiba conditii pentru a putea munci, acum e mai rau. Traieste care cum poate.Cine nu poate, moare.

| Dreamer explică (pentru suffarstar):

Da, mi-as fi dorit sa existe mai multi oameni precum noi care macar sa constientizeze aceasta situatie in care ne aflam, aceasta,, libertate'' pe care ei o numesc democratie, sa constientizeze ca ne aflam pe un,, desert Sahara'' din care noi, populatia primim doar un graunte de nisip si pentru care mai si platim bani buni prin taxe, impozite si altele. Daca am constientiza aceste lucruri la scara mai mare, atunci ne-am unii...iar istoria ne-a invatat foarte bine ca impreuna suntem puternici si putem schimba lumea.

PS: pana atunci ramanem incatusati intr-o libertate falsa pe care noi o numim realitate, avand la indemana idei si solutii pentru o lume mai buna care nu sunt bagate in seama pentru ca afecteaza buzunarul pietei de minciuni.

| greyhound a răspuns:

La ce fel de energie te referi si cum a fost obligat sa o abandoneze?

| Dreamer explică (pentru greyhound):

Http://www.energobiologie.ro/......ibera.html - sau singurul om care si-a dat seama ca, campul magnetic al pamantului nu numai ca ne protejeaza de radiatiile solare, dar si inmagazineaza energie in interior care desi nu se vede, ea exista.

| greyhound a răspuns (pentru Dreamer):

Deci este vorba de curentul alternativ, nu de o energie din nimic...ca ma pusesei pe ganduri, fiind un fan a lui Tesla.
Problema lui Tesla a fost ca a trait in SUA, nu ca vreo conspiratie mondiala n-ar fi vrut masini eco. Istoria SUA a fost scrisa in petrol si gloante, fireste ca n-a vrut nimeni masini electrice, daca atat i-a dus capul mereu.
In ce priveste celelalte aplicatii ale curentului alternativ, eu zic ca Tesla si-a indeplinit o mare parte a scopurilor pe care si le-a propus, si asta chiar in timpul vietii lui

| Dreamer explică (pentru greyhound):

Da, curent alternativ...insa motorul consta in energie libera, adica printr-o inductie electromagnetica continua si infinita mentinand aceeasi tensiune continua...de unde rezulta ca automobilul putea rula continuu, avand energie non-stop.

| RAY a răspuns (pentru Dreamer):

Petrol este destul,dar cu cat este mai putin este mai scump,totul se invarte in jurul banilor, ai banii ai de toate, pentru banii mintim, furam, omoram etc
energie gratuita ar exista dar nu aduce miliarde bogatilor mi sila de aceste persoane

| Dreamer explică (pentru RAY):

Pai si unde este problema, nu tot noi poporul ca tacem din gura si inghitim?! Platim la Enel facturi colosale intr-o era in care putem avea electricitate gratis. Nu vreau sa instig la violenta sau revolutie, problema oricum fiind de scara mondiala dar si daca tacem din gura nu o sa primim nimic. Pacat ca avem atatea descoperiri, inventii si tehnologii care ar face lumea un loc mai bun dar ne strica o hartie cu o cifra pe ea.

PS: Si mai vrem sa cucerim Universul...

| Dreamer explică (pentru RAY):

Am ajuns sa platim impozit si pentru apa de ploaie, dar explica asta oamenilor de la tara care reprezinta peste 70% din populatia Romaniei si care nu stiu exact nici macar ce-i ala impozit, explica-le lor cum am putea avea energie gratis, apa gratis, transport in comun gratuit (in baza acestei energii gratuite) si cate si mai cate ar favoriza acest sistem mecanic perpetuum mobile - un sistem care nu necesita intretinere, care nu polueaza, care ofera energie continua, care este perfect stabil si ale carui costuri de construire sunt cu mult mai mici decat al unei centrale nucleare. Dar cum spunea si autorul acelui blog, paharul se va umple, marketing-ul va intra in colaps - va cadea moneda si va incepe Revolutia Tehnologica.

PS: singurul lucru care probabil ar ceda in timp la acest sistem ar fi transformatorul care transforma energia mecanica produsa de aparat in energie electrica, dar asta s-ar schimba usor si la fel cu, costuri relativ reduse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In momentul de fata suntem dependenti...cam de orice vrei tu si tine de politica, guverne, corpotatii etc. Probabil ca se cam apropie momentul in care vom realiza tot mai multi ca se poate si altfel. Mai ales ca expira termenul de confidentialitate la niste informatii Top Secret. Acum, se schimba lumea dpdv al perceptiei asupra vietii, politicilor etc, dar cu asta se schimba si uneltele de manevra si manipulare. Deja informatia tuturor e stocata in servere, sub identitatea IP-urilor, care spun cine, ce, cand, la ce ora, de unde (?) Etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca stii deja raspunsul si nu e vorba despre guverne. Oricum nu despre alea oficiale.