| AvalohAlyn a întrebat:

Ti-ai dori sa traiesti la infinit pe pamant sau consideri ca durata vietii pamantene este suficienta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.nu doresc asa ceva. dar imi doresc sa traiesc vesnic, in imparatia lui Dumnezeu.

46 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Traiul la infinit pe pamant ar fi avut probabil farmec daca nu ar fi intervenit caderea, ruperea intimitatii dintre Dumnezeu si oameni.In conditiile date, astept mai mult revenirea lui Iisus, sa fiu cu El oriunde isi doreste.

| Razvan a răspuns:

Destul una. Să mai trăiască şi alţii

| Gregory a răspuns:

Salut. Infinit=nemurire=viață veșnică=stare opusă morții și stricăciunii. Este un atribut al lui Dumnezeu cel în Treime, singurul nemuritor, neschimbător și nestricăcios. Chiar îngerii, care sunt ființe spirituale, sunt schimbători după voința și lucrarea lor, cum s-au schimbat îngerii care, urmând trufiei și răzvrătirii lui Lucifer, au fost alungați din cer (Luca 10, 18; Apocalipsa 12, 3-4, 7-9), devenind - din îngeri luminați - demoni întunecați, pe care-i așteaptă osânda veșnică (Matei 25, 41). Numai îngerii buni, stăruind până la sfârșit în ascultare de Dumnezeu, își vor asigura nestricăciunea și nemurirea. În Sfânta Scriptură sunt texte care vorbesc de nemurirea pe care o cuceresc cei aleși prin faptele de credință și dragoste (I Petru 3, 4) și prin comuniunea în har cu Hristos.
Viața pe pământ este limitată și se continuă cu cea veșnică, care este cea mai importantă. O zi bună tuturor. happy

| Iasmiine a răspuns:

Asta depinde de fiecare. Unii se bucura de viata si o iubesc, insa altii nu. Oricum m-as plictisi sa traiesc la infinit. Nu mi-as putea imagina o astfel de viata.Si oricum stiu ca n-o merit si nici unul ditnre noi n-o merita.

| alina_7878 a răspuns:

e destul cat avem... altfel care ar mai fi farmecul vietii?

| andreeeeea a răspuns:

E aiurea sa traiesti la infinit.vezi lumea din jurul tau cum moaree
laughing
deci aleg varianta 2:d

| lory92 a răspuns:

Mi'ar placea sa traiesc o vesnicie...

| Madzzz a răspuns:

Eu nu as dori deoarece viata va deveni plictisitoare odata cu trecerea timpului, iar anii dati de Dumnezeu cred ca ne sunt suficienti tuturor.

| phoenix_1016 a răspuns:

Consider ca durata vietii pe pamant ma ajuta sa EVOLUEZ catre infinit...

| cryssa a răspuns:

Nustraight face
cui i-ar placea?raised eyebrows

| sburlea a răspuns:

Cu totii avem pe cineva drag in ceruri dupa care ai vrea sa te duci, dar ai pe cineva drag si aici, pe pamant, insa nu cred ca oamenii ar rezista prea mult la viata infinita, plus ca nici macar nu o meritam

| kiki a răspuns:

Nu nu nu.in lumea asta asa de rea? uite ce oameni am devenit. fara nici un principiu moral. fara credinta. fara respect.viata adevarata si vesnica pe care vreau sa o traiesc este doar in imparatia lui umnezeu.si acolo sum se ajunge? cunoscand-uL cu adevarat si indeplinind legea Sa, Poruncile Sale, sa fim oameni buni, planzi, intelepti, iertatori, sa fim corecti, cinstiti.sa avem inima curata fata de tot ceea ce ne inconjoara si sa nu dam rau pe rau.

| Bixx a răspuns:

Exista oameni care traiesc si 90 de ani si realizeaza ca nu au facut decat sa starnga bani sau sa le tina altora cheltuierile si altele... sau, mai exista acei oameni care traiesc 45 de ani si tariesc toate clipele fie ele frumoase sau rele. Eu vreau; si sunt din a 2-a categorie. Prefer sa traiesc putin si bine [nu ca as vrea sa mor] dar sa traiesc cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Infinit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu vreau sa mor sau parintii mei sa moara vreau sa traesc la infinit in imparatia lui tatal meu adica dumnezeu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca lumea va avea un sfarsit dar si un nou inceput