Nu.Pentru ca pentru orice alegere o faci, exista si consecinte.Mai bine sa fiu echilibrat si un mod de viata sanatos.
Dacă aş trăi ca şi cum nu ar mai exista un "mai târziu", cred că aş intra la închisoare.
Hmm, interesantă întrebare. Văd că majoritatea răspunsurilor sunt gen "m-aș distra". Ei bine, eu aș face lucrurile pe care nu le-am făcut, și nu mă refer la „băut, fumat, etc". Să vedem: aș ajuta pe cineva care are nevoie de ajutor(nu prea fac asta de obicei), aș încerca să îndrept ceea ce am greșit, căci nu vreau să „plec" cu conștiința încărcată. Apoi, aș încerca să îmi fac părinții fericiți, fie și pentru câteva minute, asta, ar fi o realizare destul de mare, să îi văd plângând de bucurie.
...Nu știu, sânt atâtea lucruri de făcut, viața nu înseamnă "alcool, tutun, droguri...", viața este un dar de la Dumnezeu, ceva Sfânt, nu putem să ne batem joc de ea.
Cam atât...
Hey! Buna ne-am mai intalnit
Am stat putin sa ma gandesc si am gasit un raspuns:
Ash face multe lucruri ( si nu te gandi la prosti)
Probabil as scoate ambele boxe de discoteca ( ale tatei) si le-as da la maxim, punand muzica TH ( rock- deci iti dai seama cat se aude de tare, ca o boxa de`aia se aude si la 100 de m chiar ff bine) le-as tine asa pana se stica, doar e ultima zi
Apoi as merge in Germania sa vad cel putin o data tara natala a idolilor mei, si o data ajunsa acolo ii voi cauta pentru a le vedea macar o data chipul lor, chipul celor pe care ii iubesc atat de mult si aproape ca am innebunit dupa muzica lor
Ash da o petrecere cu toti cei cunoscuti, prieteni sau dusmani, cu totii. Si am petrece pana se sfarsheste lumea, fiind constienta ca dupa marea intamplare nu voi mai putea face asta
Poate te intrebi dc nu ma gandesc la prosti ca unii
Ei bine nu imi sta in fire si nu consider asta un mod de a te distra.
@Magnifique
Ecou a răspuns:
Cum? extrem! ati tras numai concluzii proaste tipice de persoane nascute in Romania! Ma refeream ca as trai extrem de religios si extrem de amabil ultimele clipe de viata, ducand gunoiul si dupa acea as mai fi raspuns la 2, 3 intrebarii pe TPU *swear*! Sa revenim, theDeather explică:
@Ecou, din ce film e imaginea cu Vin Diesel?, nu este din nici un film o am de pe net! asa sa fie ai aici toata filmografia lui http://www.cinemarx.ro/persoane/Vin-Diesel-6771.html
Da. Daca as murii maine viata pana in momentul mortii mi-as petrece distrandu-ma(band, mancand, dansand, fumand), facand de cap in toate felurile posibile!
Cum? Distrandu'ma si facand ceea ce nu am avut nicioadat curajul sa fac si de ce? Fiindca mi'as da seama ca mi-am irosit viata pana acum fara sa fac nimic, iar "acum" as avea ocazia pentru ultima data sa ma distrez si sa fac ceea ce mi-am dorit tot timpul. Funda?
Toti spuneti ca v-ati distra la maxim daca de exemplu maine a-ti muri,dar va spun ca nu ati face asta, ci a-ti sta inchisi in casa, plangandu-va de mila. Daca tot vreti extrem aruncati-va de pe un munte si gata...mai devreme sau mai tarziu tot te duceai.ca tot vorbeam de mai tarziu)
Miihaa întreabă: